Skip to main content

Badr Hari en Daphne Romani hadden een relatie die door de jaren heen regelmatig ups en downs kende, maar uiteindelijk gaf Badr toe aan het huwelijksbootje. Helaas lijken er nu donkere wolken boven hun huwelijk te hangen, aangezien geruchten suggereren dat Badr betrokken is bij een affaire, wat Daphne inmiddels schijnt te hebben ontdekt.

Badr Hari en Daphne Romani

Na vele jaren van een knipperlichtrelatie, besloten Badr Hari en Daphne Romani in 2016 in het huwelijksbootje te stappen. Hun pad was echter hobbelig, met een tijdelijke breuk in 2011, gevolgd door Badr’s relatie met Estelle Cruijff, die op dat moment getrouwd was met Ruud Gullit. In 2014 vonden Badr en Daphne elkaar weer, en in 2016 verwelkomden ze hun tweede dochter.

badr hari

Affaire Badr Hari

Recente geruchten brengen echter onrust binnen hun huwelijk. Volgens het Instagram-kanaal ‘Juicechannel’ zou Badr Hari een buitenechtelijke relatie hebben. “We hebben de laatste tijd van verschillende bronnen gehoord dat Badr Hari naast zijn huwelijk met Daphne een andere relatie heeft,” meldt Juicechannel.

Het zou gaan om een vrouw genaamd Eefje, die bekend is binnen de familie. “Volgens onze informatie is ze bevriend met Badr’s nichtje. Dit heeft geleid tot contact met Badr en Daphne, waarbij ze begon als oppas. Dit zou uiteindelijk uitmonden in een affaire tussen Badr en Eefje.”

Daphne op de hoogte?

Daphne lijkt op de hoogte te zijn gebracht van de vermeende affaire. “Desondanks lijkt Daphne het te accepteren,” vervolgt Juicechannel. “Ze wil blijkbaar niet dat haar kinderen opgroeien met gescheiden ouders. Daphne heeft ook aangegeven dat de zorg voor vijf kinderen haar zwaar valt, en het lijkt erop dat ze dit niet in haar eentje wil dragen.”

Badr en Daphne worden zelden samen gezien, zowel in het openbaar als op sociale media. Juicechannel suggereert dat dit verband houdt met wat er zich binnen hun gezin afspeelt. “Ze lijken alleen nog samen te zijn voor de kinderen. Daphne was aanwezig bij Badr’s laatste gevecht in Nederland, maar Eefje vergezelde hem naar Bulgarije. Badr en Eefje worden regelmatig samen gezien, ondanks dat ze hun relatie geheim proberen te houden.”

↡ Bekijk hier de video ↡