Skip to main content

Zin in een avond lachen, gieren, brullen met je familie/vrienden of huisgenoten? Dat komt goed uit, want met de opdrachten van HINT heb je zelfs met je zure schoonmoeder de grootste lol tijdens de feestdagen.
Hoe beter je hint, des te sneller je wint!

Hint

Met dit winterse weer en de feestdagen om de hoek is de kans groot dat je nét even wat sneller een spelletje speelt met vrienden en/of familie. Gezellig een hapje en een drankje erbij, maar welk spelletje in godsnaam? De afgelopen anderhalf jaar hebben we namelijk al heel wat afgespeeld met elkaar, waardoor de kans groot is dat de spelletjes uit de kast je neus uit komen. Herkenbaar? Dan is het hoogtijd voor iets nieuws: HINT.
HINT is een spel waarbij je hints moet geven aan je teamgenoten. Je kunt hinten door te praten, te tekenen, uit te beelden of te neuriën. Teken bijvoorbeeld een catsuit, beeld ‘De Worm’ uit door te dansen of nurie ‘All by myself’. Wees voorzichtig en raad niet zomaar in het wilde weg, want er zijn begrippen die je teamgenoten niet mogen raden. HINT is dus niet alleen ideaal voor de komende weken tijdens een spelletjesavond met vrienden of familie, het is ook perfect voor de aankomende feestdagen als cadeau onder de boom. Bye bye doodlopend gesprek met schoonmama…
Als je HINT hier bestelt ontvang je ook nog een gratis scheurkalender en dat alles tegen NUL euro verzendkosten. Enne… hier vind je extra informatie over het spel!

LEES OOK:
5 TYPES SPELLETJES SPELERS WAAR JIJ JEZELF/VRIENDEN/FAMILIE SOWIESO IN HERKENT