Hoe kom je zo snel mogelijk van hem af?

Je kent het wel, die ene jongen die jou maar blijft lastigvallen maar waar jij absoluut niks mee te maken wil hebben. Het maakt niet uit hoe vaak jij hem vertelt dat je nog liever je tong tussen iemands kaas-tenen stopt dan dat je met hem op date gaat, hij blijft plakken als kauwgom in een lok haar. Het wordt dus tijd om daar korte metten mee te maken, door middel van keiharde daden.

A little bit psycho

Stalk zijn Instagram tot op de bodem en vraag hem naar elk meisje dat een reactie plaatst onder één van zijn foto’s. Accepteer antwoorden als ‘’gewoon een vriendin’’ of ‘’dat is mijn nichtje’’ absoluut niet. Het is misschien even doorzetten maar eis zijn complete aandacht op en word fucking kwaad als hij na twee minuutjes nog niet heeft geantwoord op jouw appje, jij was toch zijn nummer 1 prioriteit? Maak dus van alles een probleem en ga even een paar potjes lekker ruziën. Niemand heeft zin in zo’n meid toch? Tenzij hij een of andere rare fetish heeft…

Mark, Jesse, Lucas, Tim…

Praat over niks anders dan andere jongens. Vertel hem uitgebreid hoe de date was met Tim en hoe hard je met hem hebt staan tongworstelen. Vertel de volgende dag over de lieve berichtjes die Jesse jou gestuurd heeft. En de dag daarna over die ene gast in de club waarmee je de hele nacht hebt liggen rollebollen. Het hoeft natuurlijk niet de waarheid te zijn he, gewoon een leugentje voor eigen best wil.

Lelijkste selfies

Dat meisjes de gekste bekken naar elkaar sturen is algemeen bekend, maar jongens maken dit nooit mee. Hij zal dus een hartaanval krijgen als hij jouw schele kop ineens vol in beeld krijgt. Ben je meteen van ‘m af, lelijkerd.

Afknappers

Iedereen heeft ze wel, die ene eigenschap of gewoonte waarvan je meteen denkt ‘’oh hell no’’. Vraag dus naar zijn afknappers en word gewoon die persoon. Oh, hij houdt er niet van als een meisje scheten laat? Stuur hem een spraakmemo waarin je er eentje recht in de microfoon blaast.

Bro code

Hij heeft vast en zeker op z’n minst wel één hele goeie en woest aantrekkelijke vriend, duik daar gewoon bovenop. Misschien niet heel goed voor je reputatie en zijn vriendschap, maar de kans is groot dat hij niks meer met jou te maken wil hebben, en je hebt ook nog eens een leuke nacht gehad.

Of je blokkeert hem gewoon. Want het feit dat je dit artikel leest en zoveel moeite doet, terwijl het zo makkelijk kan zijn, zegt al genoeg. Je geniet gewoon van zijn aandacht wanneer het jou uitkomt he, hypocriet.

Stagiaire bij RUMAG. Mijn creativiteit komt voornamelijk uit alle negatieve gebeurtenissen in mijn leven, waar ik dan ook graag over schrijf. Verder heb ik een kattenkind en eet ik alles wat los en vast zit.

Share

Geef een reactie