Hoe maak je veilige seks sexy?

Steeds die taaie kauwgomballensmaak gaat natuurlijk vervelen. Gelukkig hebben de rijstboeren zich ermee bemoeid. Er is namelijk een nieuwe smaak op de markt; pittige rijst. Hot hot hot. Houd je niet van pittig, geen probleem, er zijn nog genoeg andere soorten, maten en smaken. Ook voor de zoetekauwen en alcoholisten onder ons.

Pink love Marshmallow

Met dit roze marshmallow condoom kun je na een zoet avondje met een stokkie in het vuur, gewoon verder in bed met het volgende stokkie. Put it on fire!

Mini bar

Are you ready for the after-afterparty? Helaas bevatten deze condooms met likeursmaken als Orange Triple Sec, Irish Cream en Cognac géén alcohol. Maar dit kun je ook zien als een voordeel, intens genieten zonder nóg lammer te worden.

Sense kokosolie

Hey healthy people, kokosolie is dus niet alleen goed om je kippendijtje in te bakken of voor glanzende lippen en haren. Het is echt multifunctioneel. Dat bewijst dit condoom met kokosolie-glijmiddel maar weer. Drink met je billen bloot, melk uit een cocondoom.

Glow in the dark

Ideaal voor als je piemel bang is in het donker. Een nadeel; je moet ‘m eerst in het licht houden voor hij zijn werk gaat doen. Sta je dan met je geile bek en een condoom voor de lamp.

Condomatric

Wil jij ook weleens eerlijk tegen je vriendinnen kunnen opscheppen over de size van die staaf van gisteravond? Dan is dit condoom met meetstaaf perfect, mits het een formaat is om over op te scheppen natuurlijk.

Spray-on

Ook goed voor de kleine pielemuis. Past altijd, geen gefriemel en gekut met een naar rubbertje en het schijnt even goed te werken.

Share