Skip to main content

In een tijd waarin iedereen maar aardig gevonden wilt worden, is het belangrijk dat je opvalt in de menigte. Dat jouw acties, in plaats van jouw woorden spreken. Hoe zorg je ervoor dat jij alle aandacht opeist? Kortom; hoe zorg je ervoor dat niemand jou mag?

Lieg over alles wat je doet of hebt gedaan

“Ik weet niet waar de ketting van je oma is” of “Natuurlijk heb ik haar gedaan, ze was echt makkelijk” zijn een paar hele goede voorbeelden. Maar ook liegen over je zogenaamde hoge salaris, liefdadigheidswerk of Tindermatches zijn sterke starters.

Ruk je richtingaanwijzer van je stuur

Want die ga je vanaf nu he-le-maal niet meer gebruiken. Ben jij gek. Waarom zouden mensen moeten weten welke kan jij op gaat? Wie denken zij wel niet dat ze zijn, detectives?

Onderbreek zo nu en dan iemand

“Okay, leuk verhaal, maar heb je al gehoord dat die ene DJ mij een DM heeft gestuurd?” zeg je terwijl je vriendin moet moeite vertelt over haar net overleden opa. Doe dit en je hebt gegarandeerd succes!

Kauw kauwgom met je mond open

Iedereen weet dat er speciale smaken vrijkomen wanneer je kauwgom met je mond open kauwt. Iets met meer zuurstof ofzo. Tip: probeer dit uit in de klas of op je werk, je zult direct het resultaat proeven/merken!

Neem in de bios gewoon je telefoon op

Mr. Grey staat net op het punt zijn zogenaamde vriendinnetje vast te binden, als er een luide Marimba-beltoon door de bioscoopzaal galmt. “Hey Henk! Natuurlijk kan ik ff praten. Houd het wel kort, die grijze guy gaat net die slet ophangen, lachen joh”. Wedden dat je meteen alle aandacht hebt!

Weinig tijd? Neem je diner mee het OV in

Een andere goeie optie om direct niet gemogen te worden, is door de trein met een hele maaltijd te betreden. Kies iets dat een sterke geur heeft. Een bak pasta van Julia’s op het station doet al wonderen. Trouwens, in de ochtend de restjes van het avondeten naar binnen werken heeft ongeveer hetzelfde effect.

Boycot je douche (en je tandenborstel)

Gooi je douchekop en tandenborstel gewoon weg. Die heb je namelijk niet meer nodig. Een makkelijke manier om niet gemogen te worden is door heel goed te meuren! Drink daarbij nog 6 koppen koffie en je zit helemaal goed.