Masturberen, één van de puurste vormen van zelfliefde die er is. Veel mensen doen er ongemakkelijk over en vinden het een onbespreekbaar onderwerp. Wij vinden juist het tegenovergestelde, want als er iemand is die weet wat jij lekker vindt, dan ben jij dat! Deze blog is bedoelt voor de mensen die dit maar een raar idee vinden. Je moeder masturbeert, je dokter masturbeert en het vrouwtje naast je in de bushalte ook. Voordat we beginnen met de tips, wil ik nog eens benadrukken hoe gezond en normaal masturberen is. Iedereen doet het en er is geen fijner gevoel dan bevredigd worden. Door er achter te komen waar jij van houdt, maak je het de rest van je leven ook makkelijker voor een ander. Zo kun je gewoon eerlijk zijn over waar jouw bloem van gaat bloeien. Zelfkennis is ook kennis.

There is more than just your vagina

Een orgasme is iets prachtigs, het is een uitbarsting van de volledige acceptatie van je lichaam en dat je ervan geniet. Een proces wat niet van een leien dakje gaat. Masturberen zit hem niet alleen in het spelen met je geslachtsdeel, soms moet je net wat verder gaan voordat je je helemaal op je gemak met je lichaam voelt. Er zal altijd wel iemand met een mening zijn over hoe je eruit moet zien en dat kan je soms in de weg zitten. Laat dat lekker los, smeer jezelf in met lotion of massageolie om elke centimeter van je lichaam te verkennen. Zodra je je helemaal comfortabel voelt, zul je jezelf later naar een nog hoger stadium brengen met je speeltje. Mocht je trouwens geen idee hebben over hoe je je handen moet gebruiken? Dan verwijs ik je graag door naar onze vrienden van EasyToys, buiten mijn favoriete seksspeeltjeswinkel ook mijn leermeester in het proces van masturberen.

Your first

Dit is praktisch hetzelfde als je ontmaagding, alleen beleef je hier wél plezier aan en wens je niet dat het voorbij is. Je gaat online informatie opzoeken over verschillende formaten vibratoren, dildo’s en andere speeltjes, daar begint de spanning al. Het is ook net als je eerste grote liefde zodra je hem gevonden hebt, je kijkt ernaar en je weet gewoon dat het liefde is. Je eerste seksspeeltje brengt je meer genot dan je eerste vriendje, kon je er maar mee knuffelen zoals dat wel met je eerste vriendje kan. Dan waren vriendjes overbodig en het had je een heartbreak bespaard.

Vitaminepil, maar dan anders

Masturberen is buiten heel fijn ook nog eens goed voor je gezondheid. Vrouwen komen niet altijd tot een orgasme met hun partner en kunnen dit door masturbatie vaak wel. Een orgasme is ook nog eens goed voor je gezondheid. Er komen namelijk stofjes vrij die je je een opkikker geven en stress verlagend zijn. Ook blijkt uit onderzoek dat het helpt tegen hoofdpijn, des te meer reden om jezelf ’s avonds nog even een plezier te doen voor het slapen gaan.

Slaappil, maar dan natuurlijk

En mocht je slaapproblemen hebben, dan kan dit de oplossing zijn. Van masturberen val je namelijk in slaap, niet letterlijk maar je slaapt er makkelijker door. Bij een orgasme raakt je bloedsomloop gestimuleerd, waardoor je ontspant. Alle stress en frustratie verlaten je lichaam en maken plaats voor een betere nachtrust. Dus als je vanaf nu ’s nachts weer eens moeite hebt met slapen, ga dan geen schaapjes tellen. Help jezelf een handje en wissel die schaapjes in voor Channing Tatum’s en Leonardo DiCaprio’s. Dan geef je jezelf een voorzet voor een heerlijke ervaring en een prachtige droom.

Wij hopen dat we je ervan hebben overtuigd, dat het ’s avonds helemaal niet zo’n slecht idee is om een aai over je poes te geven. Ruil je stressvolle series in voor wat zelfgenot en je wordt er gezonder, minder gestresst en een betere slaper van. Dit is win-win-win. Er is namelijk niemand die zo van jou kan houden zoals jij dat zelf kunt. Mocht je nou nog niet overtuigd zijn, lees dan ook vooral deze tips van EasyToys. En als dat niet helpt, dan kun je echt beter het klooster opzoeken want je mist alle mooie dingen in het leven toch al.