Skip to main content

Vaders, broers en vriendjes, het is weer zo ver: de ultieme mannendag 2020! Eindelijk hebben jullie oren een dagje vrij van al dat getetter. Vanaf vandaag verzamelen er namelijk zo’n 220.000 schreeuwende kortpittige kapsels zich bij de RAI Amsterdam. Er zullen enkele mannen rondlopen, maar die worden hoogstwaarschijnlijk gechanteerd met pikstraf als ze niet meegaan. Van stofzuiger naar womanizer die je clit kapot zuigt. Alles wat zuigt, vliegt hier over de toonbank. Ik heb het natuurlijk over de Huishoudbeurs.
Denk je dat de Huishoudbeurs alleen voor huismutsen is die schoonmaken? Dan zit je helemaal fout. De beurs is wel ooit zo begonnen, maar inmiddels is het een werkelijk walhalla voor elk (hysterische) vrouw. Je gelooft ons niet? Nou, wij hebben hieronder even een mooi lijstje samengesteld met 10 dingen die je niet had verwacht op de Huishoudbeurs. Het zal je verbazen wat voor meuk ze er allemaal hebben.

1. RUMAG

We trappen goed af, want niemand minder dan wijzelf staan op de beurs! Heb jij altijd al willen weten welke gekken die quotes bedenken en wil je die ene mok voor die kutcollega nog aanschaffen? Kom dan langs bij POP12 in de Pop-up Street. Hier vind je al je favoriete merchandise van RUMAG en kan je bespreken hoe kut Lisa wel niet is. En ben jij net zo gek op seksspeeltjes als wij? Loop dan even naar onze vriendjes van EasyToys, daar zijn wij namelijk ook te vinden. Pas wel op! Je kunt René tegen het lijf lopen en hij wil nog wel eens ongemakkelijke kut interviewvragen aan je stellen.

2. Goldfish Amsterdam

Dit is wel een heel bijzondere stand die te vinden is op de beurs. Zij verkopen namelijk CBD-producten. Dit valt zeker niet onder categorie schoonmaakspullen, maar het schijnt toch populair te zijn op de Huishoudbeurs. CBD wordt steeds meer geaccepteerd als voedingssupplement doordat er veel voordelen aan zitten. Zo zou het helpen tegen onder andere stress, irritaties en depressie. Dit is dus top spul voor op werk met al die kutcollega’s.

3. Dieren

Oké, misschien is dit een beetje gek, maar ook wel grappig. Er is dus een gedeelte op de beurs waar je leert om de gezondheid en de relatie met je huisdier te verbeteren. Je kan een les knuffeltherapie volgen, je kan op de foto met dieren en er worden demonstraties gegeven. Zo was er in 2016 een demonstratie van dé internationaal erkende papegaaiengedragstherapeut, Drs. Jan Hooimeijer. Een apart beroep als je het mij vraagt, maar goed. Ieder z’n ding.

4. Ladies Night

Zij organiseren piemelparty’s aan huis. Zo’n feestje waar geen kaasplankje rondgaat, maar een vibrator. Ladies Night verzorgd al 15 jaar piemelparty’s aan huis met alle nodige attributen. Denk hierbij aan dildo’s, vibrators, womenizers, butplugs en seksspelletjes. Als dat geen feestje wordt?

5. EasyToys

Ben jij gek op trillende, ronddraaiende en zuigende spullen? Dan is dit de perfecte stand voor jou. EasyToys verkoopt namelijk meer dan 14.000 sekspeeltjes in allerlei kleuren, soorten, maten en vormen. Voor iedere doos is er dus een perfect seksspeeltje. Naast dit verkopen ze ook sexy lingerie voor in de slaapkamer. Of voor in de supermarkt, het is maar net waar jij je goed bij voelt.

6. Zelfklevend vingerverband

Zelfklevende watte? Toen we dit lazen hadden wij er een heel ander beeld bij. Jij waarschijnlijk ook. Het is dus geen verband voor het vingeren dat lekker blijft kleven. Dit is het wel: een verbandje dat je om je vinger kan wikkelen als je een wondje hebt. Vervolgens blijft dit vanzelf plakken en is het bestand tegen water, vet, olie en zand. Op zich een bijzondere stand voor op de Huishoudbeurs.

7. Cursus wijn herkennen

Wijnen, wijnen, wijnen en nog eens wijnen. We lusten allemaal wel een glaasje, maar échte kennis hebben de meeste niet. Op zich is dat geen probleem. De enige kennis die belangrijk is, is hoeveel procent alcohol erin zit. Mocht je toch je wijnkennis willen vergroten, dan heb je de mogelijkheid om een spoedcursus wijn herkennen te volgen. En zeg nou zelf, elke cursus waar wijn in voorkomt kan alleen maar goed zijn.

8. Tattoos en piercings zetten

Saunders Tattoo Shop staat op de Huishoudbeurs. Wil je altijd al een tattoo met je moeder laten zetten? Dan is dit hét perfecte excuus om haar mee te nemen naar de Huishoudbeurs. Ook voor piercings kan je terecht op de Huishoudbeurs. Doe eens gek en laat tepelpiercing zetten met je moeder.

9. Siliconen sponsjes

Siliconen zijn niet alleen handig voor tieten en billen. Ze kunnen je ook een handje helpen tijdens de schoonmaak. Ze schuren wel, maar krassen niet. De siliconen sponsjes trekken behoorlijk de aandacht. Maar als de dames denken dat ze een paar nieuwe tieten krijgen, hebben ze het goed mis.

10. Erotische VR

Mr. Grey altijd in het echt willen ontmoeten? Dan hebben wij slecht nieuws, hij staat niet op de Huishoudbeurs. Maar zijn virtuele versie wel! Je kunt namelijk een erotische VR Experience ervaren met Mr. Grey. Dus heb jij altijd al gedroomd van een wild avontuur met meneer Grijs? Dan zou ik zeker een bezoekje brengen aan de Huishoudbeurs.
 
De Huishoudbeurs is dit jaar van 22 februari tot en met 1 maart. Kom gezellig langs bij onze RUMAG stand. Koop je kaartje voor deze week nog snel via deze link.