Laten we vooral eerlijk tegen elkaar blijven en niet gaan zeiken dat open relaties niet werken. Loop a.u.b. met je ouderwetse bek weg en blijf dat ook. Een open relatie is misschien niet voor iedereen het beste idee, maar voor sommigen mensen werkt het gewoon. Of je het wil geloven of niet. Het bestaat echt.

1. REGELS

Sommige mensen zullen het nooit begrijpen en blijven het raar vinden dat twee mensen die van elkaar houden seks hebben met anderen. HOE DAN? Dan kan je namelijk gewoon single zijn en blijven, denken de meesten. Maar nee. Regels zijn dé nummer één prioriteit in een open relatie. Er moet besproken worden waar de grenzen liggen. Natuurlijk moet er ook afgesproken worden hoevaak, waar en wanneer je met wie iets mag doen. Ja makkelijk is het niet he.

2. DATES

Natuurlijk zit je niet te wachten op je vriend die thuis komt met een verhaal over hoe leuk zijn date was met een andere chick. Zoals ik al zei, makkelijk is het niet. Maar daarom zijn er toch regels? Hypocriet mag je zeker niet zijn in deze situatie. Het gaat om geven en nemen. Tja, we zijn nou eenmaal eigenwijs en koppig.

3. SEKS

Je weet dat dit het enige is wat je je afvroeg toen je deze blog begon te lezen. Hoe werkt het seks gedeelte? Nou, ik hoop dat ik je niet teleurstel, maar dit werkt zoals in elke relatie hetzelfde. Het enige wat wellicht anders is, is dat je het met meer dan één persoon doet. Tja, je staat voor alles open, toch? Waarom zou je jezelf tegenhouden? Of je date…? 😉

4. GEVOELENS

Wat als die ene chick verliefd wordt op je vriend? En hij ook erg enthousiast thuis komt steeds? Hoe moet je hier dan mee om gaan? Mag je als een psycho reageren, of is dat gek? Mag je dan wel moeilijk gaan doen? Het advies waar het altijd op neerkomt, is: de ‘fuck it’ mindset hebben. Jammer voor haar. Hij is en blijft van jou. Toch vraagt het duiveltje op je linker schouder zich af hoe lief hij dan is geweest om bij haar deze gevoelens op te wekken.

Gek he, als je dit zo leest? Helaas is iedereen anders en heb je er niets over te zeiken. Ieder zijn ding. 

Schrijver RUMAG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.