Skip to main content

Jill was al mijn beste vriendin sinds de middelbare.  Op elk feestje regelden wij wel altijd de lekkerste boys en kwamen we overal zonder ID (of zelfs toegangskaartje) binnen. Maar sprookjes bestaan in de echte wereld niet, dus aan onze avonturen kwam uiteindelijk ook een einde. Bij ons was het een gozer die daar voor zorgde. Uiteindelijk maakte zij het, met een klein cadeautje van Swarovski, goed met mij.. dit is mijn verhaal.

Het huisfeestje

Het begon allemaal op zo’n huisfeestje, waar Jill en ik haast niemand kenden. Jill was voor dit feestje een week geleden uitgenodigd door één van haar scharrels, maar die appte dat hij verkouden was of iets. Fucking aansteller. Maar goed, Jill had dus een feestje en daar had ik ook wel lekkere trek in. Eenmaal op het feestje begonnen we met het scannen van de ruimte, op zoek naar een potentiële one-night-stand. Er waren genoeg kandidaten. 90% mannen en slechts 10% vrouw. Winning.

Meer dan een neukertje

Toen zag Jill zo’n lightskin gozer. Hij was knap, gespierd en vooral wasted! Met rammelende eierstokken liep ze op hem af. Ze likte haar lippen en liet hem de rest doen. Zij wist het precies zo te spelen dat hij dacht dat hij de baas was. Lang verhaal kort; Jill nam Remy mee naar huis. Wat een one-night-stand moest blijven, werd uiteindelijk een echte relatie. Want meneer Remy was “zo fucking lekker, grappig en goed in bed”, aldus Jill. 

Happy birthday sexy

Helaas voor mij had Jill alleen nog maar oog voor lightskin/mooiboy/flikkertje Remy. Zelfs op mijn verjaardag was zij er slechts een halfuurtje – zonder Remy. Want die had “belangrijke zaken” te regelen. Fucking eikel. Hele dag Fifa zeker? Oh naïeve Jill, laat je nou eens niet zo bespelen. ’s avonds, toen iedereen mijn birthday verlaten had, kreeg ik een chatmelding op Facebook van Remy. “Huh? Remy? What the fuck heeft die nou te vertellen?” dacht ik.

Ik opende het bericht en moest bijna kotsen. En dat kwam niet door alle verjaardag shotjes. Hij stuurde namelijk een foto van zijn boxer met daarin een stijve pik, met als bijschrift: “Happy birthday schoonheid”.

Confrontatie met Jill

WTF? Waarom stuurt hij dat? Ik schold hem uit voor een fucking perv, maar blijkbaar vond hij dat juist geil. Hij stuurde nog meer foto’s en ik vroeg hem te stoppen met het sturen van foto’s van zijn discostick. Dat deed hem niets, dus negeerde ik hem maar. Een paar dagen later kreeg ik een shitload aan boze appjes van Jill (die echt al wekenlang geen contact meer had opgenomen). Ze had de gesprekken tussen mij en Remy gelezen en wilde mij nooit meer zien. Ik snapte deze chick niet meer. Haar vriendje stuurt dickpics en opeens is het mijn schuld? “Flikker lekker op Jill” dacht ik.

Remy is een fuckboy

Weer een paar dagen later zag ik op Facebook dat Jill en Remy uit elkaar waren. Lekker voor haar, met d’r fuckboy vriendje. Plots appte Jill mij weer. Ik negeerde haar, net zoals ik deed toen ik discodip-dickpics van haar vriendje kreeg. Ze stuurde dat zij erachter was gekomen dat Remy al maandenlang met andere meiden seks had. En toen zij hem daarmee confronteerde, schold hij haar uit en dumpte hij haar ook gelijk. Kutlul, die Remy.

Ze stuurde nog hele verhalen van hoe kut hij haar had behandeld en ik voelde mij toch verplicht om te reageren. Ik stelde voor om bij haar langs te komen om haar troosten. Ik wist dat zij geen andere vriendinnen had, omdat het altijd al zij en ik was. Eerst wilde ze het niet, maar uiteindelijk was zij toch blij om mij in plaats van die fuckboy van een Remy te zien.

Slettebakken unite!

Ik was blij dat ik Jill had kunnen troosten. Met een moederneukende grote bak ijs en 6 flessen wijn was het wel aardig gelukt. Een week later stond Jill onverwachts voor mijn deur. Al voordat ik de deur helemaal had geopend, kreeg ik al een cadeautje in m’n mik geduwd. “Voorjouomdathetmijzoveelspijtenikheelveelvanjehoud” zei ze in één adem. Om haar te teasen maakte ik haar cadeautje extra langzaam open.
Het was zo’n heel mooi Swarovski kettinkje. Ik wist niet wat ik moest zeggen. “Wauw, voor mij?” lachte ik. Ik zei haar dat het weer cool was tussen ons, op voorwaarde dat zij mij nooit meer zo in de steek zou laten. Want ik zou met niemand anders op alle, maar dan ook echt alle feestjes willen slettebakken.

Leave a Reply