Skip to main content

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want tegenwoordig kun je in een café in Enschede zelfs je hond op date sturen. Heeft jouw hond straks een beter liefdesleven dan jij?

Stanislaus in Enschede

In het park van Heek in Enschede is er nu een speciale plek waar honden kunnen smullen van hun eigen menu. Bij Stanislaus, een gezellige plek in het park, kunnen honden deze zomer heerlijk eten. Ze kunnen daar kiezen uit gedroogde vis, tartaar en zelfs een speciaal hondenijsje. Klinkt goed, toch?

hond cafe

rtv Oost

Hond Rakker en Puck op date

Om het concept uit te proberen, werden honden Rakker, een 10-jarige Maltezer, en Puck, een 7-jarige Shih Tzu, op date gestuurd waar ze dit nieuwe hondenmenu hebben getest. Veel hondenbezitters komen naar het park van Heek, dat hebben ze bij Stanislaus gemerkt. Mats van Munster, die daar werkt, zegt met een glimlach: “We moesten iets leuks doen voor deze honden”.

Pop-up terras

Deze zomer hebben ze bij Stanislaus een popup-terras in het park. Ze hebben een speciale menukaart voor honden gemaakt, met een voorgerecht, een hoofdgerecht en een toetje. Ideaal om jouw hond dus een keer mee naartoe te nemen!

↡ Bekijk hier de video ↡