Skip to main content

Sinds deze week staat er elke maandag om 17:00 uur weer een video van SEKSLES klaar waarin RUMAG-presentator René als meester voor de klas staat om samen met bekende Nederlanders te praten over seks.

Seksles

Het is alweer het derde seizoen waarbij René voor de klas staat en met influencers in gesprek gaat over alles wat tussen de lakens, op het keukenaanrecht en in de douche gebeurt. De influencers delen in drie kwartier tijd hun ervaringen, tips en tricks en worden zelfs wijzer met de weetjes die seksuologe Eveline Stallaart ze meegeeft. Zo vertelt Eveline in de eerste 5 minuten al mee dat stress veel invloed heeft op je seksleven. Ook reageert ze op Yaël die vertelt over haar ervaring met kersen tijdens de seks. Zo zegt Eveline dat suiker bij je geslachtsdeel kan zorgen voor infecties en dat je daar mee moet oppassen.

Influencers

De bekende Nederlanders die dit seizoen van SEKSLES aanwezig zijn in het klaslokaal samen met René kun je kennen van sociale media zoals Instagram, TikTok en YouTube, maar ook diverse tv-programma’s. Zo is ex-Love Island deelnemer Merijn van den Heuvel te zien samen met Dennis Roos en Quentin die bekend zijn van Ex on the Beach, Julia Sinning en Malcom Hugo Glenn die je misschien kent van The Bachelor en Christine Curry als model. Ook Cyrano Lionel, bekend van Prince Charming, RUMAG-presentatrices Luna Nieuwboer en Yaël Isabelle.

Leren van elkaar

Volgens Eveline is SEKSLES een goede manier om de mensen met elkaar te laten praten over seks. Daarnaast wil ze meegeven dat mensen het normaal moeten gaan vinden en er misschien nog wat van kunnen opsteken. Ook de influencers zijn het daar mee eens. Zo zegt Julia: ‘Ik vind het sowieso goed om je seksleven met anderen te bespreken om ideeën op te doen, maar ook om seks bespreekbaar te maken.’

↡ Bekijk hier de video ↡

(Het stukje over de kerst is te zien vanaf minuut 20)