Skip to main content

Een lopend vuurtje, zo kunnen we Yordi inmiddels wel noemen. De man die ooit Bram Krikke netjes wegzette in zijn programma “Bram in de buurt” is inmiddels weer helemaal in beeld door zijn deelname aan het programma “Lang leven de liefde”.

10.000 euro schade door Yordi

De 27-jarige Yordi Swaluw lijkt behoorlijk te genieten van zijn bekendheid. Toch gaat dat niet altijd goed. Hij had een incidentje met een dikke Audi. Volgens Yordi schoot die auto zo weg en nu is er voor zo’n 10.000 euro schade…

De internetbekendheid deelde op TikTok een video over het ongeluk. Bekijk de video onderaan het artikel.

Yordi op TV

Nederland maakte voor het eerst kennis met Yordi na zijn interview met Bram Krikke. De vrijgezel was vorige week op zoek naar een nieuwe vlam in televisieprogramma ‘Lang Leve de Liefde’, maar helaas bleek het geen match te zijn.

De 28-jarige vrijgezel werd gekoppeld aan de vrijgezelle Cora en de twee leken te klikken met elkaar. Cora gaf uiteindelijk aan dat zij de klik net iets minder voelde, niet getreurd want wij helpen hem al te graag met zijn zoektocht.

Zoektocht naar liefde

De internetsensatie besloot ondanks alle aandacht in de media om zelf te zoeken naar de liefde.

De zoektocht verliep nog niet geheel vlekkeloos, maar hij wist uiteindelijk wel een kus te krijgen. Hij deed daarnaast ook wat tequila-shots met een groep meiden. De single liep uiteindelijk met de dames mee maar heeft waarschijnlijk nog geen succes geboekt. Yordi is opzoek naar een ‘stoute dame met een randje’.

↡ Bekijk hier de video ↡

@yordi.nogmaals

Altijd die ellende thuis🫠 #voorjou #fyp #yordi #audi #schade

♬ origineel geluid – Yordi