Skip to main content

Zeg eens eerlijk, heb jij weleens nagedacht over je seks-bucketlist? Het leven zit al vol routine en saaie verplichtingen.  Daarom mag er best wat vaker gespeeld worden. Met je crush, jezelf of met je partner! Inspiratie nodig? We hebben een seks-bucketlist voor je klaar staan.

De zomer kan je zo hot maken als je zelf wilt. Sommige mensen zijn dagen lang aan het bergbeklimmen om een hoogtepunt te bereiken, terwijl je ook gewoon je slaapkamer in kan duiken voor een hoogtepunt. Of je nou single bent of in een relatie, met deze sex-bucketlist verveel je je geen moment! It’s playtime!

Sexy lapdance

Wees niet bang, iedereen kan een lapdance geven, zolang je je maar sexy voelt. En je hoeft echt geen niet de dansmoves van Jennifer Lopez te hebben om een goede lapdance te geven. Hoppa, trek dit mooie pakje aan, zet wat sexy muziek op en verras je partner met een lapdance. Of nog beter: laat je verrassen. 

Experimenteer!

Altijd al eens BDSM willen proberen? Waar wacht je nog op! Met deze bedroom fantasies kun je het zo wild maken als je zelf wil. Kies voor een rustige sessie en begin met een oogmasker en neem de tijd om het steeds een tikkie ruiger te maken. 

Streel elkaar met een tickler, ontdek de paddler (de toy om mee te spanken) of verleid elkaar met sexy stevige handboeien en bondage set.

Ga naar buiten

De zomer is het moment om de slaapkamer te verruilen voor een andere spannende plek. Met je vaste lover of met een vakantie-vlam. Zolang je het maar veilig doet, met deze voorraad heb je in ieder geval genoeg. Wat dacht je van de duinen? Een vluggertje in de (hotel) lift, onderweg op een parkeerplaats of in de kleedhokjes van een zwembad. 

Masturbeer samen

Masturberen: iedereen doet het en het is goed voor je zelfvertrouwen. Speel lekker met jezelf terwijl je partner toekijkt. Wil je het nog spannender maken? Probeer dan eens een vibrerende handjob of geniet van deze speciale vibrator waarmee je een blowjob gevoel kunt creëren, ook leuk als je alleen bent. 

(Sp)ice it up!

Nee, we hebben het niet over een bak chocolade-ijs. Maar duik een keer het bed in met wat ijsklontjes en prikkel de zintuigen van je partner. Neem een ijsblokje in je mond en ga langzaam langs elkaars gevoelige plekjes. Maak het nog sensueler en probeer eens een  verkoelend glijmiddel! Wedden dat je het er heet van krijgt? 

Klaar voor nog meer waanzinnige hoogtepunten? Check dan snel de website van EasyToys.

Geen zin in de sportschool? Met deze sexy standjes kom je zo in je sexual summershape!

Leave a Reply