Skip to main content

Hoewel het huidige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch nog niet afgelopen is en de deelnemers de villa nog op z’n kop zetten, kun jij je nu al aanmelden voor het nieuwe seizoen.

Ex on the Beach

Ex on the Beach is hét realityprogramma van het moment. Het programma start met een aantal originals. Die leren elkaar kennen, gaan op dates en wanneer ze er zin in hebben, maken ze het elkaar heel zwaar. Gedurende de tijd in de villa kunnen ze opgeroepen worden door de tablet of terror om naar het strand te komen en hun exen te verwelkomen. Je kunt het al raden, dit zorgt voor veel opschudding onderling. Drama!

Nieuw seizoen

MTV verklapt nu dat er een nieuw seizoen komt van Ex on the Beach en ze zijn op zoek naar nieuwe kandidaten. Dus, ben je single en heb je exen die je een helvakantie wil bezorgen? Meld je dan HIER aan via Blue Circle Casting.

Nep mails

Als je je aanmeldt, zie je een waarschuwing van het castingbureau voor nepmails. Zo kan het zijn dat je via een nepaccount een mail krijgt over je deelname aan het programma. Het castingbureau heeft een eigen mailadres waarmee ze contact opnemen. Mocht je toch twijfelen, kun je altijd contact met hen opnemen. Ben jij de volgende die uit de zee komt? We gaan het zien…

Beeld: MTV