Skip to main content

Jessie Jazz Vuijk, het getalenteerde model dat we allemaal kennen, heeft zowel hoogtepunten als dieptepunten meegemaakt. Terwijl zij en haar vriend Kaj Gorgels zich nu verheugen op de komst van hun eerste kindje, herinnert Jessie zich ook een pijnlijk moment uit het verleden. In een recent interview met &C deelde ze haar ervaring over een miskraam die plaatsvond voor haar huidige zwangerschap.

Miskraam Jessie Jazz Vuijk

November was een maand van hartzeer voor Jessie. Ze maakte haar volgers deelgenoot van het trieste nieuws van haar miskraam via een Instagram-post. Ze beschreef het moment waarop ze besefte dat ze haar baby verloor: “Onze liefdesbubbel barstte in één seconde toen ik bloed ontdekte.” Deze pijnlijke tijd werd nog moeilijker toen ze kort daarna het verdrietige nieuws kreeg van het overlijden van haar vader. Hij vocht moedig, maar verloor uiteindelijk zijn strijd tegen darmkanker.

Veel liefde voor Jessie Jazz Vuijk

Tijdens het interview reflecteerde Jessie Jazz Vuijk op deze moeilijke periode. Ze legde uit: “Ik voelde alsof alles om me heen stierf. Het was zwaar.” Toch vond ze in deze moeilijke tijden ook een bron van schoonheid en steun. Ze benadrukte dat ze, ondanks de tragedies, omringd was door liefde. “Ik heb nog nooit zo veel liefde gevoeld, zowel van de mensen dichtbij mij als van totale vreemden.”

Social media

Wat veel mensen bijzonder vonden, was Jessie’s bereidheid om haar ervaring met een miskraam openlijk op social media te delen. Ze was verbaasd over de reacties en zei: “Het was vreemd voor mij om het niét te delen. Het was een enorm ingrijpende gebeurtenis in mijn leven.” Jessie Jazz Vuijk merkte op dat social media vol zit met feestelijke aankondigingen, zoals gender reveals, maar er zijn ook veel vrouwen die een miskraam ervaren. Voor haar was het delen van haar verhaal niet alleen therapeutisch, maar het hielp ook anderen die soortgelijke ervaringen hadden gehad.

Het is duidelijk dat Jessie’s verhaal vele harten heeft geraakt. Haar openheid en kracht zijn een inspiratie voor velen en een herinnering dat het delen van persoonlijke ervaringen anderen kan helpen in hun eigen helingsproces.

↡ Bekijk hier de video ↡