Skip to main content

Het zorgde voor nogal wat opschudding toen de bekende schaatser Jutta Leerdam zich in Miami bevond. De 24-jarige blondine werd meerdere malen gezien in plaatselijke restaurants in het gezelschap van de beroemde YouTuber Jake Paul. Niet lang daarna reisden ze samen naar Puerto Rico en onthulden ze hun relatie.

Jake Paul in Nederland

Jake werd vervolgens ook verschillende keren in Nederland waargenomen, waarbij hij een dag doorbracht op het water met zijn aangetrouwde familie. De twee ontmoetten elkaar via Instagram en raakten al snel smoorverliefd. Leerdam was kortgeleden nog onderwerp van een interview door Robbert Rodenburg, toen de toekomst nog onzeker leek.

Open Kaart

De geruchtenmolen over Jake Paul en Jutta Leerdam draaide overuren, wat gezien hun sterrenstatus in hun respectievelijke velden niet verrassend is. Media berichtten er volop over. Recentelijk sprak Leerdam met haar vriend en televisiepresentator Robbert Rodenburg over de liefde.

Wanneer Rodenburg Leerdam naar haar liefdesleven vraagt, reageert zij ietwat verlegen:

“Nou, uh, nee, nee. Er is wel iemand met wie ik contact heb, maar ik weet nog niet… wat het precies is. Dat gaan we hier niet bespreken, nee, ik weet het gewoon nog niet. Tegen de tijd dat deze aflevering bijna online staat, kan ik je wel vertellen of dit erin kan blijven of niet.”

Bekijk hieronder vanaf 44:55 het betreffende fragment: