Skip to main content

Volgende week wordt de uitspraak van de rechter bekend gemaakt over de zedenzaak van Thijs Römer. Tot die tijd is het gespannen afwachten voor hem en zijn familie. Ex vrouwen Katja Schuurman en Igone de Jongh zoeken samen afleiding.

Katja en Igone

Katja Schuurman deelt op Instagram een glimp van hoe zij en haar kinderen omgaan met de situatie. Een recent geplaatste foto laat zien hoe zij en Igone samen met hun kinderen – Sammie, de dochter van Katja en Thijs, en Hugo, de zoon van Igone – een dagje doorbrengen in Walibi. Het pretparkuitje lijkt een afleiding.

katja schuurman igone de jongh thijs römer

Onderlinge relaties

Igone heeft eerder aangegeven nog regelmatig contact te hebben met Sammie. Dit zou dan ook verklaren waarom zij met Katja en hun kinderen hebben afgesproken. Wat betreft haar relatie met Thijs Römer zijn de meningen verdeeld. Zo kondigde ze enige tijd geleden haar breuk aan op Instagram met de woorden: “Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen.” Echter zijn hier nog twijfels over bij verschillende juicechannels. Zo werden ze voor de rechtszaak soms nog samen gespot en heeft ze zelf een opmerkelijke uitspraak gedaan bij een radioprogramma. ‘’Ik kan nu misschien ook zeggen dat ik dat achteraf, heb ik nu bedacht, niet had moeten doen’’, betekent dit dat ze nog samen zijn?

Thijs Römer

Thijs Römer, een bekend Nederlands acteur en regisseur, is beschuldigd van verschillende aanklachten. Zo zou hij meiden hebben verleid om naaktbeelden naar hem door te sturen. De meiden waren destijds 14, 15 en 16 jaar jong. Vorige week was de rechtszaak en volgende week krijgt hij de uitspraak te horen van de rechter. Een spannende tijd dus voor hem en zijn omgeving.

↡ Bekijk hier de video ↡