Skip to main content

Katja Schuurman heeft op Instagram een update geplaatst over hoe het gaat met haar dochter Sammie, die Katja samen met haar voormalige partner Thijs Römer kreeg. Het is niet alleen voor Thijs Römer een heftige en zware periode, maar natuurlijk ook voor zijn 13-jarige dochter.

Dochter Katja Schuurman

Eerder deze maand werd acteur Thijs Römer veroordeeld tot een celstraf van drie maanden en een werkstraf van 240 uur voor grensoverschrijdend gedrag met minderjarige meisjes. De 45-jarige Thijs is in hoger beroep gegaan. Katja en Thijs waren tussen 2006 en 2015 met elkaar getrouwd. Samen kregen zij de inmiddels 13 jarige Sammie. Het is natuurlijk ontzettend zwaar voor Sammie om alles rondom haar vader zo mee te krijgen. Ze gaat dan ook door een zware tijd heen.

Op Instagram heeft Katja een update geplaatst over hoe het gaat met haar dochter. Katja plaatste in haar story een liefdevolle foto met Sammie. “Ik en mijn kind. Het gaat oké”, schrijft ze bij de foto.

Zie de foto hieronder.

Statement

Zelf bracht Katja eerder deze maand ook een statement naar buiten over de situatie rondom haar ex.

De 48-jarige actrice deelde op haar Instagram Story het volgende:

“Ik hoop dat men begrijpt dat me in het openbaar uitlaten over het gedrag en de keuzes van de vader van mijn dochter niet in het belang van mijn dochter is. Niet omdat ik vind dat ik daartoe verplicht ben, maar omdat ik inmiddels behoefte voel om iets te zeggen het volgende. Binnen de beschermende muren van ons huis worden alle gesprekken gevoerd die nodig zijn om haar geloof in liefde en eerlijkheid heel te houden. Als moeder, als vrouw en als mens kan ik niet anders dan diepe pijn hebben over een deel van het gedrag en een deel van de keuzes van haar vader. Als vader van mijn dochter zal ik hem nooit laten vallen. Ik zal alles doen in mijn macht ligt om bij te -blijven- dragen aan een normaal en liefdevol mogelijke relatie tussen vader en moeder”.

↡ Bekijk hier de video ↡