Skip to main content

Het lijkt bijna wel een sociale regel te worden. Wanneer je meerdere mensen onder een grappige video tagt, wie tag je dan als eerst? Iemand die jij veel mag, of iemand die jij iets minder mag? Of denk je er helemaal niet over na? Dan gaat dat vast onbewust. Je begint met de persoon die als eerste in je opkomt en tagged daarna iedereen waar je vervolgens aan denkt. Wordt jij (vaak) als laatste getagd? Lees dan dit even.

Stop met janken

Even serieus. Is je zelfvertrouwen zo gekrenkt wanneer je op een website als laatste wordt genoemd? Back off, rustig aan. Ik denk niet dat je er zoveel aan moet wegen. De ene keer wordt je als eerste getagd, de andere keer weer als laatst. Het kan gewoon zijn dat mensen je evenveel mogen als de mensen die voor jou getagd zijn. Dat je gewoon, toevallig, als laatste bij hen opkwam. Er wordt aan je gedacht, ook al is het als laatst.

Zoek nieuwe vrienden

Okay, okay. Misschien is het niet “soms”, maar altijd. En dan nog moet je niet zo stressen. Denk je écht in complotten, is de Illuminatie een beweging waar je voor vreest en denk je dat jouw “vrienden” jou echt niet mogen, kan je altijd op zoek gaan naar een potje nieuwe homies. Misschien een groep mensen die elkaar ALTIJD als eerste tagt. Oh, wacht. Kan niet hé?