Skip to main content

Momenteel is het een van de meest besproken programma’s op de Nederlandse televisie: Lang Leve de Liefde. Het programma is een liefdesexperiment waarin singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen door minimaal 24 uur of maximaal 4 dagen met elkaar door te brengen

BED DELEN?

Vanwege het feit dat de dates minimaal 24 uur duren is het onvermijdelijk dat ze ook samen moeten slapen. In het programma Lang Leve de Liefde is er echter maar één bed. Dit levert dan ook interessante discussies op voor op de televisie. Maar onder de deelnemers vallen ook een paar (hoog)bejaarden.

In een aflevering komen Martien en Tonnie voor, zij zijn 77 & 72 jaar. In eerste instantie wilde Tonnie niet samen met Martien slapen, waardoor Martien met een voorstel kwam. “Nou, dan ga ik wel op de bank.” Een onverwachte zoen tussen de twee zorgde echter voor verandering. Tonnie wilde uiteindelijk toch wel samen het bed delen met Martien.

Veranderingen in Lang Leve de Liefde?

Een kijker van het programma richtte zich op X, voorheen Twitter, tot de makers van Lang Leve de Liefde: “Zeg makers van Lang Leve de Liefde, zorg nou eens een keer voor een tweede bed zodat de ouderen niet op de bank hoeven te slapen!” Helga uit met haar bericht kritiek richting de makers en pleit voor een verandering in het programma.

Bekijk het bericht hieronder.

↡ Bekijk hier de video ↡