RUMAGYOUNGlogowit-trimmed.png

Je hebt het maar lastig als leerling. Je ouders zeggen wat je moet doen, je leraren zeggen wat je moet doen, zelfs RUMAG zegt wat je moet doen. Want wij weten zeker dat jij de scholentour een stuk leuker gaat vinden dan je scheikundeles van die enge man van 64 die véél te hard praat. Dus overspoel je docenten met de vraag of jullie alsjeblieft de scholentour mogen op school.👇

Eindelijk heb je iets om je op te verheugen buiten je frikandelbroodje in de pauze om. Tijdens de scholentour zullen we onderwerpen behandelen zoals; seksualiteit, sociale media, voeding, beweging en geld. Misschien bespreken wij dan eindelijk iets waar je al jaren vragen over had, maar deze nooit hebt kunnen stellen.

Jongeren.&.Rumag.

RUMAG.YOUNG.

RUMAG is het grootste social media platform met meer dan 2 miljoen volgers. Jullie kennen het waarschijnlijk wel als de ‘’quotes met puntjes.’’ RUMAG Young is het subkanaal van RUMAG. Wij zetten ons in voor jou, omdat je het al zo zwaar hebt. Tenminste dat beweren jullie. Iedereen zeikt de hele dag dat je van je telefoon af moet, dat je je huiswerk moet maken en dat je nu al precies moet weten wat je later wilt worden. Je bent jong en je weet het juist allemaal nog niet. RUMAG Young wil helpen door op een andere manier te laten zien hoe je bewuster en beter keuzes kunt maken.

RUMAG Young team
RUMAG Young dansworkshop

Jongeren.&.Rumag.

LESINHOUD.

RUMAG Young is geen tour die jou probeert te overtuigen van de onzin die volwassenen uitkramen. Wij praten over datgene wat er echt toe doet, dingen waar jullie iets aan hebben. Door middel van dans, workshops, presentaties en bekende influencers zoals Milan Carvalho zorgen wij voor een goede reden om je les te skippen. Onze lessen zijn interactief. Jullie kunnen je vragen bij ons kwijt en dankzij ons even stoppen met levenloos staren naar je boeken. Hopelijk kunnen wij jou motiveren om naar ons te luisteren en een leuke dag neer te zetten waar je wat aan hebt.

Jongeren.&.Rumag.

WAAROM.RUMAG.SCHOLENTOUR

RUMAG is anders dan andere schooluitjes.  De scholentour is op maat gemaakt voor elke school en we maken er elke keer weer een ander soort toffe dag van.  RUMAG is eerlijk, humoristisch en we hebben schijt. Beetje zoals jullie middelbare scholieren dus. Deze dag staat in het teken van leerlingen en dus wat jullie willen behandelen wij. Even in jullie woorden: RUMAG Young scholentour is gewoon lit.

RUMAG Young scholentour dans workshop

WAAR.WACHT.JE.NOG.OP?

Klik op de knop hieronder om onze handout te downloaden of te printen en hem aan je docent mee te geven.