RUMAGYOUNGlogowit-trimmed.png

RUMAG Young komt in actie om jongeren bewuster te maken van hun keuzes en belangrijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Tijdens de scholentour zullen onderwerpen zoals; seksualiteit, sociale media, voeding, beweging en geld worden behandeld.

RUMAG.YOUNG.

RUMAG is het grootste sociale media platform met meer dan 2 miljoen volgers. RUMAG Young is het subkanaal van RUMAG dat zich inzet voor de jongere generatie. Young heeft één doel, en dat doel is jongeren motiveren om actie te ondernemen in hun leven. 

Jongeren zijn continu bezig met sociale media en ook tijdens de les kunnen zij hun telefoon niet aan de kant leggen. Als leraar begin je je toch af te vragen: “Hoe krijg ik ze nou zo ver om dat ding eens weg te leggen?’’ 

RUMAG Young zet zich in voor leerlingen maar ook voor leraren om hun taak ietsjes te verlichten. Eerlijk, dat klinkt je als muziek in de oren.

RUMAG Young team
RUMAG Young scholentour dans workshop

LESINHOUD.

RUMAG Young zorgt door middel van dans, workshops, presentaties en bekende influencers voor een leuke, leerzame en vooral memorabele dag. De lessen zijn interactief. Wij gaan in gesprek met leerlingen, zetten ze aan het denken én laten ze bewegen. Hopelijk motiveren we zo jouw leerlingen eindelijk eens te laten stoppen met al die frikandelbroodjes vreten in je lokaal. 

WAAROM.RUMAG.SCHOLENTOUR?

De RUMAG Young scholentour is onderscheidend. De scholentour is op maat gemaakt en daardoor voor elke school. Als leraar kan je dus ook stiekem achterin de zaal een dansje wagen. RUMAG is bekend bij jongeren omdat wij met ze weten te levelen. Jongeren kennen ons als humoristisch en brutaal. We durven uit te spreken wat iedereen denkt maar niet durft te zeggen, maar wij zijn daarnaast ook leerzaam. 

Ons team dat bestaat uit Young professionals weet precies hoe zij de jongeren aanspreken: met INFLUENCERS. Noem het woord influencers en ze zijn om. 

Nee, maar even serieus: de RUMAG Young scholentour is een dag om niet te vergeten en maakt het schooljaar ineens een heel stuk leuker.

RUMAG Young dansworkshop
Screenshot 2020-03-27 at 12.53.31

PRAKTISCHE.INFORMATIE.

RUMAG Young zorgt door middel van dans, workshops, presentaties en bekende influencers voor een leuke, leerzaam en vooral memorabele dag. De lessen zijn interactief. RUMAG Young staat voor diversiteit. Wij willen zoveel mogelijk verschillende soorten scholen en daarmee leerlingen aanspreken. 

– De scholentour wordt op maat gemaakt.

– Beschikbaar voor elke grootte van de groep.

– Geschikt voor elk niveau.

– Tijdsduur: 4 uur lang.

 

ONDERWERPEN.

Tijdens de scholentour worden er veel verschillende onderwerpen besproken. Denk aan: Hoe motiveer je jezelf om uit je comfortzone te stappen, wat zijn de leerlingen hun vragen over seks en hoe maak je betere keuzes. Als leraar mag je hier ook bij aanwezig zijn, en schaam je niet als jij ook een vraag hebt. 

DAGSCHEMA.YOUNG.TOUR.

 • Showcase RUMAG Dance Crew
 • Gezamenlijke start
 • Vrije keuze in dansworkshop
 • Workshop 1ste deel dans en interactieve les met influencer
  (2 groepen)
 • Pauze en wissel van groepen
 • Workshop 2de deel dans en interactieve les met influencer
  (2 groepen)
 • Gezamenlijk presentatie moment van de dansworkshops
 • Uitreiking prijzen voor de meest gemotiveerde leerling(en)
 • Uitdelen van goodies aan alle leerlingen
 • Afsluiting en fotomoment
11-03-2020 Heerenveen: Week van gelijke kansen RUMAG, Friesland College. Toen ik er was, werd er gedanst. Fotograaf: Rens Hooyenga

De scholentour is voor elk soort onderwijs. Wij gaan hand in hand met elk leerjaar en elke leeftijd. Van de middelbare tot het MBO, speciaal onderwijs en stichtingen. Het maakt niet uit welk jaar, welk niveau of wat je doet. De RUMAG Young scholentour is er voor iedereen, in elke vorm en op maat.

Laat hier een telefoonnummer en e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

NEEM.CONTACT.OP.

  Suzanne Gorter

  SUZANNE.GORTER.

  Ik ben Suzanne Gorter en RUMAG Young is mijn passie. Ik dans al mijn hele leven en ben afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten als dans docent. Verder heb ik 14 maanden dans gestudeerd in New York. 

  Mijn doel met deze jaren aan ervaring is om jongeren en volwassenen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Alles waar kids van dromen, kunnen ook écht waar worden. Door mijn eigen ervaringen en kennis te delen hoop ik jongeren inzichten te kunnen geven en ze te laten groeien tot wie zij zelf willen zijn.

  RANDY.BEL.

  Ik ben Randy Bel en RUMAG Young is waar ik elke dag weer enthousiast voor ben.

  Ik heb mezelf leren dansen dus ben autodidact en gepassioneerd. Ik gebruik mijn passie en hersenen om entertainment te maken met een duidelijk doel: andere mensen en voornamelijk jongeren belangrijke dingen te leren, ze te laten lachen en ze de tools geven zichzelf gelukkiger te maken.