Mike Tyson over bokswedstrijd: ''Liever vroeg naar huis''

schermafbeelding 2023 09 13 om 165137
De bekende oud-bokser Mike Tyson is in Amsterdam. Hij komt zijn eigen coffeeshop 'Tyson 2.0' bekijken. Complex NL heeft hem geïnterviewd. Ze praatten over wiet en over zijn tijd als bokser.

Mike Tyson coffeeshop

Mike Tyson is een groot fan van wiet. Hij heeft heel lang gebokst en gebruikte wiet om rustig te blijven en om minder pijn te voelen na operaties. Mike is heel trots op zijn coffeeshop in Amsterdam. Hij zegt: "We willen nog veel meer doen. Overal in de wereld wil ik mijn eigen coffeeshops hebben."
Mike heeft al een plek waar wiet wordt gemaakt. Die plek is in Californië. Daar mag je wiet gebruiken voor je gezondheid sinds 1998. Sinds 2018 mag je het ook gewoon voor de lol gebruiken. Hoe rookt Mike zijn wiet? Anders dan veel mensen in Amsterdam. Hij zegt: "Ik doe alleen wiet in mijn joint, geen tabak."

Boksen

Iedereen weet dat Mike Tyson goed kon boksen. Hij heeft 58 keer gebokst en 50 keer gewonnen. Soms won hij heel snel. Wat vond hij het fijnst? Mike zegt: "Ik wilde altijd snel winnen. Dan kon ik vroeg naar huis." Mike heeft ook een boodschap voor mensen in Nederland: "Het leven is mooi. Blijf altijd doorgaan. Het komt goed."

Mike Tyson over jagen

In het interview wordt hem ook gevraagd wat hij zou doen als hij voor een dag een tijger zou zijn. Dat is ten slotte zijn favoriete dier. Hij zegt dat hij voor eten zou zorgen. ‘’Het leven gaat ook om jagen. Het leven van dieren gaat om jagen en seks’’, wanneer de interviewer opmerkt dat we dat als mens zijnde ook vaak doen reageert Mike Tyson als volgt: ‘’We zijn geen mensen. We zijn geleerd om mensen te zijn, maar zijn dieren’’.

↡ Bekijk hier de video ↡