Skip to main content

Pissen tegen een boom of niet ongesteld hoeven zijn: een kerel zijn heeft absoluut praktische voordelen, maar soms verlangen mannen ook gewoon naar gefluit van een bouwvakker of een gratis drankje in de club. 

Om deze redenen willen mannen voor één dag een vrouw zijn.

Vrienden fucken

Onder het genot van liters bier vertellen mannen elkaar in geuren en kleuren hoe de slaapkamer blank staat wanneer hun scharrel squirt of hoe monsterlijk groot hun tampeloeres wel niet is. Maar hoe tof zou het zijn als je als man voor één dag met een vrouw kan wisselen om te onderzoeken wie van je vriendengroep de meeste bullshit lult. Tja, om dat te ervaren moet je wel de lakens delen met één van je vrienden. Toch is het de enige manier om erachter te komen of de kamer inderdaad blank komt te staan.

Make-up

Een puist op je smoel, enorme zwarte kringen onder je ogen of gewoon éventjes die wenkies iets meer kleur geven. Waar een vrouw zich helemaal dicht kan plamuren, blijft het dragen van make-up voor menig man nog een dingetje. Eerlijk, welke man zou het niet lekker vinden om op slechte dagen zich te kunnen verschuilen achter een masker van make-up?

Wc geheimen

Grote drugsdeals, therapiesessies of keiharde orgies: na jaren speculeren blijft het voor menig man één groot vraagteken wat voor spannends zich afspeelt in het vrouwentoilet. Want waarom duurt het altijd zo facking lang en hoezo kunnen vrouwen in hemelsnaam niet in hun eentje een bezoek brengen aan de pot. Gewoon één keer kijken wat voor taferelen plaatsvinden in de vrouwentoiletten, dát is toch waar iedere man van droomt?

Ongesteld

De hele week uit je fluit bloeden, oké de mannen zijn het er wel mee eens dat het ronduit KUT is. Maar wat zouden ze het fijn vinden om een dag geoorloofd jankend op de bank repen chocola weg te vreten of hun partner te kunnen afkatten met het excuus dat het weer de tijd van de maand is.

Shoppen

Voordat de mannen hun afdeling bereiken, moeten zij eerst bergen jurkjes, pumps, en broeken trotseren. Dan eindelijk aangekomen op de mannen afdeling, bestaat de collectie uit het hoopje wat daar zielig in de hoek is gesmeten. Mannen zouden ook gewoon één dag goed willen shoppen en de keuze kunnen hebben uit hakken, laarzen, sneakers, jurken, rokjes of broeken in plaats van een broek en een shirt.

Versierd worden

Een kroeg binnenkomen en vervolgens de hele avond gratis drankjes aangeboden krijgen, is óók voor mannen een droom. Want eerlijk is eerlijk, mannen blijven luie wezens en zouden het ook heerlijk vinden één avondje zélf versierd te worden. Dat fluitje wanneer ze langs de bouwvakkers bilspleten waggelen of die extra knipoog van de ober. Gewoon een beetje waardering voor enkel vrouw zijn zonder dat ze hoeven te pronken met slappe praatjes.

Zeiken

Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. Mannen zouden voor één dag een vrouw willen zijn om vervolgens de hele dag tegen de kop van een man aan te zeiken. Even hele dag vragen stellen als: “Kan je eten voor me halen?” , “Met hoeveel vrouwen heb je gewipt?”, “Ben je chagrijnig?”, “Vind je me dik?” of “Wat moet ik aantrekken?”
 

LEES OOK:
OM DEZE 8 REDENEN WIL IEDERE VROUW VOOR ÉÉN DAG EEN MAN ZIJN