Skip to main content

Man, man, man… Waar zullen we beginnen. Voor vrouwen is het gedrag van een man soms onbegrijpelijk. Het ene moment denk je compleet op één lijn te zitten, en het andere moment lijkt hij wel uit een ander universum te komen. Mannen kunnen nou eenmaal een beetje klootzakkerig zijn. Waarom? Zo zijn ze gewoon en ze zullen ook nooit veranderen. En bovenal: ze vinden het heerlijk om ons te irriteren.

RUN FOR YOUR LIFE

Scheetjes. Je ontkomt er niet aan. Zeker niet aan de geur. Waar vrouwen zich vaak schamen als ze per ongeluk een scheetje laten, kunnen mannen soms trotser zijn dan een aap met vijf lullen. Of een man met vijf lullen. En dan die stomme grijns op hun bakkes wanneer ze doorhebben dat hun zorgvuldig geplaatste stinkbom jouw neus bereikt. Denken jullie nou echt dat ik het leuk vind om jouw poepdeeltjes in te ademen?

MACHTIG MOOI

Waar mannen het aller, aller, allermeeste trots op zijn, is het gevoel dat ze superior zijn over vrouwen. Even te laten zien dat ze de sterkste zijn: hij breekt bijna je hele ruggengraat tijdens het stoeien, om te laten zien hoe sterk hij wel niet is. Supertof, heel stoer. Het lijkt wel hun favoriete bezigheid. Wij vrouwen laten jullie mannen maar een beetje in jullie waarde, terwijl we echt wel weten dat wij het zijn, die werkelijk de macht hebben. Mentaal dan. Hoewel we moeten toegeven: mannen die macht en kracht uitstralen zijn fucking porno.

HET ZIJN ALLEMAAL REUZE KLEUTERS

Alle mannen die wij kennen, hebben af en toe wat kinderachtige trekjes. En met af en toe, bedoelen we gewoon altijd. Zoals de scheetjes al voorspelde, ze lachen altijd om hun eigen grapjes die wij niet grappig vinden. Oké, heel af en toe misschien, maar dat zullen wij nooit toegeven. Bij discussies krijgen mannen vaak een soort kortsluiting en denken ze niet na. Vervolgens loopt hij stampvoetend met gebalde vuistjes weg. In dit geval zijn mannen niet alleen kloterig, maar dus ook heel kleuterig. En wij maar met onze ogen rollen. Ook best vermoeiend.

WIE HEEFT DE GROOTSTE?

Mannen sterven niet voor niets eerder dan vrouwen. Waarom dit zo is, weten we denk ik allemaal wel. Heb je ooit een vrouw bewust een uitdaging zien aangaan zonder er eerst 5 keer over na te denken? Nee. Nooit. De mannelijke hersens lijken daarentegen wel automatisch op standje ‘uit’ te gaan. Of helemaal op zelfvernietiging. Vooral als het gaat om een uitdaging . Alles voor die 5 euro. En een leuk verhaal om achteraf te vertellen, met je gebroken nek als bewijs.

Mannen zijn dus af en toe gewoon vreemde wezens. Ze zullen het nooit leren, en wij zullen het nooit helemaal gaan begrijpen. Maar hé, als we allemaal hetzelfde zouden zijn, zou het leven ook zo saai zijn.

Leave a Reply