Skip to main content

Shirley, die in de schijnwerpers kwam te staan door haar deelname aan ‘Temptation Island VIPS’ en ‘Ex on the Beach’, leeft volgens het motto dat er niet zoiets bestaat als te nep. Haar voorliefde voor cosmetische ingrepen is inmiddels overgeslagen op haar familieleden. Ze is nu regelmatig in gezelschap van haar moeder te vinden in de esthetische kliniek, een feit dat ze openhartig deelt in haar interviews voor Realitea.

“Hoe nepper hoe beter”

Haar vader heeft zijn ongenoegen over haar frequente schoonheidsbehandelingen niet onder stoelen of banken gestoken, hij noemt het ‘zonde’. Haar moeder daarentegen, ooit sceptisch, is nu ook een frequente bezoeker van de kliniek. Shirley geeft aan: “Ik heb ervoor gezorgd dat ze botox heeft genomen, haar lippen heeft laten opvullen, de traangoten heeft laten behandelen, de kraaienpootjes heeft aangepakt en een wenkbrauwlift heeft laten uitvoeren.”

“Ze ziet er nu beter uit”

Shirley beweert stellig dat haar moeder er ‘nu veel beter’ uitziet en toevoegt, “Ze heeft besloten om bij te blijven met de behandelingen. Mijn jongere zus was aanvankelijk tegen het idee, maar ze is nu ook overstag gegaan. Het lijkt erop dat ik ze allemaal heb beïnvloed.”

Realitea

Realitea is een online programma dat wekelijks een nieuwe aflevering uitbrengt. De aflevering van vorige week is hieronder beschikbaar om te bekijken.

↡ Bekijk hier de video ↡