Skip to main content

Zara-Lizzy, het dochtertje van Monica Geuze en Lars Veldwijk, is onlangs vijf jaar oud geworden. De speciale dag was gevuld met feestelijkheden, cadeautjes en een bijzondere verrassing waar Monica Geuze, haar moeder, in de podcast Geuze & Gorgels over sprak.

Monica Geuze over cadeau

Monica kon niet stoppen met praten over het cadeau dat haar broer Matthijs aan Zara-Lizzy gaf. Ze vroeg haar vriend Kaj Gorgels, mede-podcaster, om te raden wat haar broer aan de vijfjarige kon hebben gegeven. Een telefoon, een laptop of een iPad? Nee, het was iets heel anders. Matthijs gaf Zara-Lizzy een weekendje Parijs! Monica kon alleen maar lachen om dit extravagante cadeau voor haar kleine meisje, maar vond het wel gek. ‘’Dat geef je toch niet aan je 5-jarige nichtje?’’, zegt ze.

Idee erachter

Hoewel het cadeau misschien een beetje overweldigend is voor een vijfjarig meisje, vindt Monica het nog steeds “superlief”. Haar broer Matthijs heeft in Parijs gewoond en hij wilde graag Zara-Lizzy laten zien waar hij heeft geleefd. Dit heeft hij op de kaart geschreven. ‘’Er stond ook in die kaart, echt how to make this about me: Hoi Zara-Lizzy, gefeliciteerd met je verjaardag. Omdat ik vijf jaar in Parijs heb gewoond, wil ik je graag laten zien waar ik heb gewoond. Nou, gefeliciteerd.’’ Monica vond het idee schattig, maar kon voorspellen dat het de kleine Zara-Lizzy waarschijnlijk niet veel kon schelen. Desondanks kon Monica het idee niet loslaten en herhaalde ze nogmaals hoe ongewoon het was om een kind van vijf een weekendje Parijs te geven.

Matthijs

Matthijs is niet alleen bekend als de broer van Monica, maar ook als de dragqueen Miss Cartier. Hij maakte deel uit van de dragjury in het afgelopen seizoen van Make Up Your Mind. Volgens Monica neemt hij Zara-Lizzy ook vaak mee op avontuurlijke uitstapjes. Ze herinnerde zich een keer dat ze in Vinkeveen woonden en hij met haar ging wandelen. Ze belandden samen in de kerk, waar ze een dienst bijwoonden.