Skip to main content

Nicol Kremers terug met een frisse start en een nieuwe vriend in haar leven. Het gaat om Steven, een personal trainer! Dat bevestigt haar nieuwe vriend aan Shownieuws. Steven, de man die momenteel het hart van Nicol heeft veroverd, is een personal trainer die ze in Spanje heeft ontmoet.

De nieuwe vriend van Nicol Kremers

Steven en Nicol, een setje dat de harten van velen heeft veroverd sinds hun ontmoeting in het zonnige Spanje. De vonken vlogen over en sindsdien vormen ze een prachtig paar. Hun gedeelde passie voor fitness en wellness heeft ongetwijfeld bijgedragen aan hun verbinding, met Steven in de rol van personal trainer. Nicol Kremers, bekend van haar relatie met Peter Gillis, heeft een nieuwe bladzijde in haar liefdesleven omgeslagen. Hoewel haar relatie met Gillis veel aandacht heeft getrokken, is het nu tijd om het licht te laten schijnen op haar huidige geluk. Steven, Nicol Kremers’ nieuwe vriend, speelt een grote rol in deze nieuwe fase van haar leven. De twee hebben inmiddels foto’s gedeeld waarop te zien is hoe ze samen aan het genieten zijn op vakantie.

nicol kremers nieuwe vriend steven

Gelukkig in de liefde met Steven?

De details van hun liefdesverhaal worden nog steeds onthuld, maar één ding is zeker: Nicol Kremers is weer gelukkig in de liefde, en Steven is de man die haar hart heeft gewonnen. Zijn rol als personal trainer draagt niet alleen bij aan hun gezamenlijke liefde voor fitness, maar symboliseert ook de kracht en positiviteit die ze in dit nieuwe hoofdstuk van hun leven inbrengen.

nicol kremers nieuwe vriend steven

Blijf op de hoogte voor meer updates over Nicol en haar nieuwe vriend Steven, hun liefdesleven, en de avonturen die ze samen beleven in Spanje. Zodra er nieuwe updates zijn over deze relatie lees je dat uiteraard vliegensvlug op onze blog! Check hier beneden de eerste beelden.

↡ Bekijk hier de video ↡

↡ Nicol Kremers laat naam van fan tatoeëren ↡