Skip to main content

Gisteren kwam er een nieuwe aflevering van De Afterparty online. Hier waren Yara-Nour en Rick uit Ex On The Beach te gast en deden ze wat bijzondere én heftige onthullingen.

Ex on the Beach

Yara-Nour en Rick zijn te zien in het nieuwste seizoen van Ex on the Beach en vertellen dat ze het best heftig vonden om mee te doen. Yara-Nour kwam binnen als EXtraatje en Rick zat al langer in het programma als ex van Cythia. Zo heeft hij bij zijn entree een power gekregen waarbij hij iemand naar huis kon sturen.

Yara-Nour

Yara-Nour vertelt dat ze zich heeft opgegeven voor het programma toen ze een advertentie voorbij zag komen waarin Ex on the Beach op zoek was naar mensen die BI, gay of transgender zijn. In eerste instantie dacht Yara-Nour dat het een speciale editie was in het teken van LHBTIQ+. Echter bleek al gauw dat dat niet was en dat maakte het voor haar erg spannend. Toen Yara-Nour haar entree maakte als transgender wist zij nog niet dat zij de tweede zou zijn van het seizoen. Zo was Giorgina een original en eerste transgender ooit in Ex on the Beach.

Gevaarlijke situaties

In de aflevering vertelt ze eerlijk dat zij het soms nog lastig vindt om meteen tegen mensen te zeggen dat ze een transvrouw is en beland daarom wel eens in gevaarlijke situaties. Zo vertelt ze dat ze laatst in elkaar is geslagen terwijl ze bezig was met een jongen in een hotel. Daarnaast werd ze naar eigen zeggen ook gefilmd terwijl ze werd geslagen. De jongen werd namelijk gebeld door een van zijn vrienden die haar gender onthulde. Volgens Yara-Nour was het met voorbedachte raden, omdat zijn vrienden het al wisten.

Vanaf minuut 4.50 vertelt Yara over de situatie.

↡ Bekijk hier de video ↡