Skip to main content

In 2018 deden Daniëlle en Mezdi mee met Temptation Island als koppel. Nu is zij al een tijdje gelukkig met haar partner Avni. Ze deelt het nieuws dat ze zwanger is van hun tweede kindje.

Temptation Island

De liefdestest die ze bij Temptation Island aangingen, hebben Mezdi en Daniëlle niet gehaald. Zo kon Mezdi het goed vinden met de verleidsters en had Daniëlle het gezellig met Fabrizio. Hoewel het goed leek te gaan, is die liefde toch niet opgebloeid. Inmiddels is Daniëlle al lange tijd met haar huidige partner Avni.

Zwanger

De liefde tussen haar en Avni is wel groot. Zo hebben ze vorig jaar hun eerste kindje samen verwelkomd, Zayn Idris. Hij werd op 23 juni geboren en daar zijn de twee erg trots op. Nu hebben ze nog een wondertje waar ze trots op kunnen zijn. Zo maken ze via Instagram bekend dat het tweede kindje ook in aankomst is en dat wordt een meisje.

Mezdi

De ex-vriend van Daniëlle, Mezdi, heeft na Temptation Island meegedaan aan Ex on the Beach en kwam veel voor in de media. Inmiddels is dat minder en deelt hij niet zo veel op Instagram. Wel zien we dat hij nog van een feestje houdt, soms draait en een eigen kledinglijn heeft. Of de realityster een vriendin heeft, is niet bekend.