Allures met Sem de Coninck en Jason: ‘’Ik heb weleens in zijn telefoon gekeken’’

schermafbeelding 2023 07 14 om 152450 2
In de nieuwe aflevering van Allures is Sem de Coninck te gast met haar vriend Jason en hondje Chuck. Ze vertellen over hoe ze elkaar hebben leren kennen, hoe ze naar de bevalling kijken en nog veel meer.

Sem de Coninck

Sem de Coninck is bekend van het zevende seizoen van Ex on the Beach waar zij in aflevering drie als ex van Dusty verscheen. Dat is inmiddels verleden tijd en daar praat Sem liever niet over. Ze is dan ook al een tijdje gelukkig in de liefde met haar vriend Jason waarmee ze nu een kindje verwacht. Verder houdt ze zich erg bezig met content maken voor social media, ze is niet te missen!

Zwanger

In Allures vertelt Sem dat ze in het begin van haar zwangerschap erg veel last had van misselijkheid, maar dat het nu minder is. Ze hebben binnenkort een genderrevealparty waarbij ze het geslacht van de baby gaan onthullen met veel familie en vrienden. Zelf denkt Sem dat het een meisje gaat worden. Vriendje Jason heeft geen idee en vindt beide heel leuk. Haar beste vriendin weet wat het geslacht van de baby is. Spannend!

De sleutel voor een goede relatie

Volgens Sem en Jason is hun relatie zo goed, omdat ze altijd eerlijk naar elkaar zijn en elkaar volledig vertrouwen. Jason geeft aan dat hij in het begin van de relatie soms nog wel jaloers kon zijn, omdat Sem soms aandacht krijgt van jongens, maar inmiddels weet hij er wel raad mee en vertrouwt hij haar. ‘’Ze heeft mij ook nooit een reden gegeven om jaloers te zijn’’, zegt hij. Sem geeft toe dat zij ook jaloers is geweest en weleens stiekem in de telefoon van haar vriend heeft gekeken.
Ook vertellen Sanne en Yaël nog een spannende bekentenis over een andere bekende Nederlander. Samen met Sem en Jason praten ze over wat zij ervan vinden.

↡ Bekijk hier de video ↡