Dave Roelvink terug uit verslavingskliniek en vertelt openhartig hierover

schermafbeelding 2023 10 18 om 141931
Dave Roelvink, bekend als lid van de Roelvink-familie en als realityster, is weer terug in Nederland na een verblijf in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. In een openhartig bericht op Instagram deelt hij zijn ervaringen en zijn voornemen om clean te blijven.

Terugval Dave Roelvink

In zijn bericht vertelt Dave dat hij gestopt was met het "investeren van tijd en het toepassen van de tools die me hielpen clean te blijven." Hij had namelijk al tweeënhalf jaar geen alcohol of drugs gebruikt en voelde zich beter. Dave dacht dat hij het op eigen kracht kon volhouden, maar dit leidde helaas tot een terugval.

Strijd tegen alcohol en drugs

Dave erkent nu dat zijn strijd tegen alcohol en drugs een levenslange uitdaging is en niet slechts tijdelijk. Na zijn terugval heeft hij direct professionele hulp gezocht om te voorkomen dat hij terugvalt in zijn oude gewoonten. Hij is vastbesloten om zijn leven op een positieve koers te houden.

Dave Roelvink wil andere helpen

Dave heeft ook aangegeven dat hij zich meer wil inzetten om mensen te helpen die met vergelijkbare problemen worstelen. Zijn persoonlijke ervaringen kunnen anderen inspireren om hulp te zoeken en te werken aan herstel.
Het openhartige bericht van Dave Roelvink toont de moeilijkheden van herstel en het belang van voortdurende inzet en professionele hulp. Zijn vastberadenheid om anderen te helpen die met vergelijkbare uitdagingen te maken hebben, is een positieve stap in de goede richting.

↡ Bekijk hier de video ↡