De Verhulstjes is vanaf vandaag weer te zien!

schermafbeelding 2023 11 05 om 103433
Vanavond is het zover: het langverwachte vijfde seizoen van het immens populaire realityprogramma "De Verhulstjes" begint exclusief op Videoland! Dit programma heeft een speciale plaats veroverd in het hart van veel Nederlanders, en de aankondiging van een nieuw seizoen heeft ongetwijfeld velen van ons in spanning gehouden.

De Verhulstjes

Al vier seizoenen lang hebben we met plezier kunnen meekijken in het leven van Studio 100-magnaat Gert Verhulst, zijn charmante vrouw Ellen, en hun twee kinderen, Viktor en Marie. Het programma biedt een uniek inzicht in hun dagelijkse belevenissen, van glamoureuze uitstapjes naar het zonnige Saint-Tropez tot alledaagse momenten thuis.
In "De Verhulstjes" worden de Verhulstjes gevolgd terwijl ze samen op vakantie gaan naar verschillende prachtige bestemmingen. Zo hebben we Gert, Ellen, Viktor en Marie zien genieten van een schilderachtige winter in het Oostenrijkse Sankt Anton in Tirol en hebben we kunnen meeleven met hun avonturen in hun schitterende vakantiehuis in Saint-Tropez. Maar het programma gaat verder dan alleen de glamour. Het brengt ook de kleine, alledaagse momenten in het leven van het gezin in beeld, zoals een bezoek aan de dierenarts met hun geliefde hond Leo of een ludieke wedstrijd tussen vader Gert en zoon Viktor om het perfecte ei te bakken. Deze verscheidenheid aan ervaringen maakt het programma zowel leuk als boeiend om naar te kijken.

Vijfde seizoen De Verhulstjes

In het vijfde seizoen van "De Verhulstjes" kunnen we ons verheugen op een nieuwe reeks avonturen en belevenissen met dit sprankelende Belgische gezin. Ze keren terug naar het idyllische Saint-Tropez en brengen tijd door in hun prachtige vakantievilla, die nota bene naast die van de legendarische Brigitte Bardot ligt. Maar er is meer! De Verhulsts trekken ook de natuur in voor een spannend kampeeravontuur in de betoverende Ardèche, een regio waar Gert zelf vaak kampeerde in zijn jeugd. Als klap op de vuurpijl nemen ze ons mee op een cruise naar Scandinavië, wat ongetwijfeld voor spannende en memorabele momenten zal zorgen.

Viktor Verhulst laat vriendin niet zien

Ondanks zijn openheid in de realityserie, heeft Viktor ervoor gekozen om zijn vriendin Sarah weg te houden van de camera's. Hij legt uit dat dit een gezonde keuze was om externe druk te vermijden en dat het goed heeft uitgepakt voor hun relatie. Hoewel ze momenteel niet samen te zien zijn in de show, sluit hij niet uit dat dit in de toekomst kan veranderen. Voor nu waardeert hij het gevoel om hun relatie nog even privé te houden. Misschien krijgen we meer van Sarah te zien in het volgende seizoen!

↡ Bekijk hier de video ↡