Dit zegt Mitch uit Temptation Island over zijn affaire tijdens relatie met Iris

mitch iris 2 6411a830a1a9b
Eerder deze maand bracht Mitch het droevige nieuws dat hij en Iris uit elkaar zijn gegaan en dat de geplande bruiloft niet doorgaat. Het huwelijksaanzoek dat hij Iris op Temptation Island deed, trekt hij terug. Inmiddels heeft Mitch toegegeven dat hij is vreemdgegaan en nu geeft hij hier verder reactie op.

Mitch en Iris uit elkaar

Mitch deed samen met zijn vriendin Iris mee aan het programma Temptation Island om de ultieme relatietest aan te gaan. Hoewel Iris met een ring om haar vinger het eiland verliet, zijn de twee niet meer samen. Zo is eerder deze maand bevestigd dat hun relatie voorbij is en dat de schuld bij Mitch ligt. Nadat er berichten naar buiten kwamen op juicechannels, waaronder Reality_fbi, heeft hij heeft toegegeven dat hij ontrouw was aan Iris.
img 1831 min

‘’Rust in mijn hoofd’’

Toen een volger op Instagram vroeg of hij Iris bedrogen had, bevestigde Mitch het in zijn Instagram Stories: "Ja, nu iedereen het toch al weet". Hij heeft ook bevestigd dat de informatie die JuiceChannel heeft verspreid over met wie hij ontrouw was, juist is. Op de vraag waarom hij meteen bij de andere vrouw was gaan slapen in plaats van thuis in de logeerkamer, antwoordde Mitch dat hij Iris ruimte wilde geven. Hij wil ook ergens anders, buiten Noord-Holland, opnieuw beginnen. Volgens hem is hij toe om ‘rust in zijn hoofd’ te vinden.

Statement

Nadat Mitch open kaart heeft gespeeld en heeft bevestigd dat hij inderdaad is vreemdgegaan, heeft hij veel negatieve berichten ontvangen. Veel volgers nemen het hem kwalijk dat hij Iris pijn heeft gedaan. Hij vindt het onterecht en reageert hierop: ‘’Jullie zijn geen haar beter. Ik heb Iris niet bewust pijn gedaan, ik besef dat ik fout ben geweest en het eerst uit had moeten maken voordat ik verdere stappen had ondernomen, maar jullie proberen mij bewust pijn te doen’’, schrijft hij op Instagram.
Beeld: Tom Cornelissen

↡ Bekijk hier de video ↡