Fans opgelet: Er komt een nieuwe Ferry-film!

schermafbeelding 2023 07 20 om 121106
Goed nieuws voor liefhebbers van de Brabantse drugsbaron Ferry Bouman: acteur Frank Lammers heeft onthuld dat er een nieuwe Ferry-film aankomt! Na het succes van de serie en een eerdere film, kunnen fans zich opmaken voor nog meer avonturen van deze beruchte crimineel.

Serie over Ferry

De serie over Ferry Bouman heeft veel kijkers geboeid, en het lijkt erop dat de makers nog lang niet klaar zijn met het vertellen van zijn verhaal. In Open Kaart met Robbert Rodenburg, verklapte Frank Lammers dat er een nieuwe film in de maak is. Deze film speelt zich af na de gebeurtenissen van de serie. Dus we kunnen ons voorbereiden op nieuwe ontwikkelingen in het leven van Ferry.

Ferry-film

De details van de nieuwe film zijn nog schaars. Gelukkig geeft Netflix geeft een klein voorproefje: Ferry Bouman, ver weg van Brabant, wordt nog steeds achtervolgd door zijn gewelddadige en bedrieglijke verleden. De grote vraag die iedereen bezighoudt: zal Ferry met pensioen gaan, of heeft hij nog een laatste verrassing voor ons in petto? Frank Lammers en Huub Smit zullen de hoofdrollen spelen, en hoewel we nog even moeten wachten - de film komt pas volgend jaar uit - belooft het veel goeds.

Geen Ferry-film, maar serie voor het wachten

In de tussentijd kunnen fans de serie 'Ferry: De Serie' herbekijken op Netflix. Deze serie neemt kijkers mee naar de begindagen van Ferry als xtc-producent en zijn opkomst in de Brabantse onderwereld. Met zijn boeiende plot is het een echte aanrader voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van Ferry Bouman's avonturen.

↡ Bekijk hier de video ↡