Giel Beelen voor het eerst vader geworden

schermafbeelding 2023 11 03 om 100421
Groot nieuws voor radiopresentator Giel Beelen en zijn vriendin Floor, want ze zijn nu de trotse ouders van hun allereerste kindje geworden! Giel deelde deze prachtige gebeurtenis met zijn fans op Instagram, waar hij niet alleen schitterende foto's van het gelukkige gezin deelde, maar ook de naam van hun pasgeboren dochter onthulde.

Giel Beelen vader

Terug in juni deelden Giel en Floor hun vreugdevolle verwachting met de wereld. "Dit jaar heeft ons het allerbeste gegeven dat we konden wensen: we zijn in blijde verwachting! ?" deelde de radiodj op zijn Instagram. Toen was Floor al halverwege haar zwangerschap. Giel beschreef de afgelopen maanden als kostbaar, waarin ze samen met hun nieuwe metgezel in een eigen wereld leefden. Hij zei: "We kunnen niet wachten om onze baby de schoonheid van de wereld te laten zien." En nu is het moment eindelijk aangebroken, want Floor is bevallen!

Josephine

Met een hart vol liefde kondigde Giel de geboorte van hun prachtige dochter aan op Instagram. Ze noemden haar Josephine Monique Beelen. "Thuis geboren in de ochtend van 31-10-2023 ❤️??‍?‍?", deelde de kersverse vader trots. Hij deelde ook enkele schattige foto's van het pasgeboren gezinnetje.
De naam Josephine is geïnspireerd op een liedje, zoals Giel onthulde in een gesprek met RTL Boulevard. "Er is een liedje met die naam", verklapte hij. Het betreft het nummer Josephine van Chris Rea, zoals nu blijkt. De radiodj deelde zelfs een stukje tekst uit het nummer op Instagram: "Josephine, I'll send you all my love. And every single step I tak I take for you Josephine." Zo lief!

Felicitaties voor Giel Beelen

Natuurlijk stroomden de felicitaties binnen onder de Instagram-post. Collega-dj Marieke Elsinga schreef: "Wat geweldig! Gefeliciteerd ❤️", terwijl Bas Smit reageerde met "Gefeliciteerd ❤️❤️❤️". Ook collega-dj Gerard Ekdom liet van zich horen en schreef: "Jaaaah! Papa Beelen is geboren! Gefeliciteerd lieverds en geniet van elke minuut!! ❤️". De liefde en steun van vrienden en collega's stromen over voor het gelukkige stel.

↡ Bekijk hier de video ↡