Heeft Enzo Knol ruzie met zijn moeder?

schermafbeelding 2023 10 22 om 115740
In een aflevering van het programma Roddelpraat was de moeder van Enzo Knol telefonisch te horen. Ze praatte over dingen die met haar zoon te maken hebben. Nu melden ze op het Juicekanaal Reality FBI dat Enzo zijn moeder niet meer volgt op Instagram. Zou er een verband zijn tussen deze gebeurtenissen?

Ruzie Enzo Knol en moeder?

Een persoon die de berichten op Juicekanaal Reality FBI volgt, denkt dat Enzo Knol misschien ruzie heeft met zijn moeder vanwege haar optreden in Roddelpraat. Deze persoon vraagt aan andere mensen om dit te onderzoeken, omdat Enzo vaak laat zien dat zijn leven mooier is dan het lijkt.
schermafbeelding 2023 10 22 om 115552

Juicekanaalover Enzo Knol

Het Juicekanaal meldt dat Enzo zijn moeder inderdaad niet meer volgt op Instagram. Maar zijn moeder volgt hem nog steeds. Zou er iets aan de hand zijn in hun relatie?
"We zien dit vaker gebeuren: Enzo volgt zijn moeder niet meer, maar zij volgt hem nog wel. We weten nog niet waarom dit gebeurt, maar het valt wel op," schrijft het kanaal. Tot nu toe heeft Enzo of zijn moeder nog niets gezegd over een mogelijke ruzie.
Inmiddels is Enzo zijn moeder weer gaan volgen. Zou dit komen door de aandacht van juicechannels?

↡ Bekijk hier de video ↡