Heftig: Is dit de echte reden dat Nicol Kremers naar Thailand gaat?!

nicol
Nicol Kremers, voormalig partner van ondernemer en reality-tv-ster Peter Gillis, heeft aangekondigd naar het buitenland te vertrekken om aan zichzelf te werken.

Nicol Kremers

Nicol Kremers heeft eerder officiële verklaringen tegen haar ex Peter Gillis gedaan. Zo zou hij haar mishandeld hebben tijdens hun relatie van vier jaar. Zij zijn sinds februari niet meer samen. Niet zo lang geleden kwam naar buiten dat zij niet meer te zien wil zijn in zijn programma Massa is Kassa en ook graag beveiliging wil. Dit vertelde iemand die haar telefoongesprek heeft opgevangen. Aan de telefoon vertelde zijn zich niet veilig voelen in haar eigen huis. Nu heeft Nicol aangekondigd dat zij naar het buitenland vertrekt. Zou haar veiligheid een reden hiervoor zijn?

Geruchten

Via juicekanalen op Instagram gingen verschillende geruchten rond over de reden van het vertrek van Nicol Kremers. Zo zou gezegd worden dat zij naar Thailand gaat om af te kicken. Er wordt namelijk gespeculeerd dat Nicol een verslaving heeft waar ze behandeling voor nodig heeft. Of dit de officiële reden is, is niet bekend. Wel wordt haar vertrek bevestigd door Nicols advocaat. Volgens hem is het zodat zij aan zichzelf kan werken. ‘’Zij hoopt daardoor uiteindelijk een deel van haar verleden zo veel mogelijk achter zich te laten’’, zegt hij.

TikTok

Eerder heeft Nicol Kremers gedoe gehad op TikTok. Zo zou zij een video geplaatst hebben waarin ze een vuurwapen liet zien. Haar account was toen tijdelijk verwijderd. Inmiddels is ze weer actief op het platform. Ook heeft ze deze week een sneer gehad van haar ex. ‘’Sommige mensen doen alsof je een slecht persoon bent, zodat ze zich niet schuldig voelen over de dingen die ze je hebben aangedaan’’ schreef hij in een post op Instagram. Heftig!

↡ Bekijk hier de video ↡