Jaimie Vaes komt met groot nieuws!

schermafbeelding 2023 11 15 om 121705
Jaimie Vaes , een 33-jarige ondernemer, stylist, influencer en presentatrice, is een prominent figuur met bijna 400.000 volgers op Instagram. Ze woont op het zonnige eiland Ibiza met haar vierjarige zoontje Lío. Jaimie heeft onlangs een spannend nieuw project aangekondigd: haar eigen productlijn, een lang gekoesterde droom die nu werkelijkheid wordt.

Nieuwe uitdaging voor Jaimie Vaes

Jaimie's passie voor ondernemerschap en huidverzorging komt tot uiting in haar nieuwste onderneming, VAES Suncare. Geïnspireerd door haar jeugdherinneringen aan het strand en de adviezen van haar moeder over huidbescherming, zette Jaimie haar ideeën om in realiteit. Ze wilde een suncare-product ontwikkelen dat verzorgend, anti-aging is, een effectieve zonnefactor biedt en bovendien aangenaam ruikt.

VAES Suncare

Het realiseren van VAES Suncare was een uitgebreid proces. Jaimie stond voor uitdagingen in productontwikkeling, waarbij ze talloze samples testte en nauwgezet nadacht over verpakking en branding. Haar vastberadenheid en duidelijke visie hielpen haar bij het creëren van een productlijn die niet alleen aan haar hoge eisen voldeed, maar ook een weerspiegeling is van haar persoonlijke stijl en waarden.

Jaimie Vaes over haar dromen

Jaimie heeft grootse plannen voor VAES Suncare, met de ambitie om haar productlijn uit te breiden naar toonaangevende beautyketens zoals Sephora en zelfs internationale markten zoals Dubai. Haar verhaal benadrukt het belang van het najagen van dromen, visualisatie en vastberadenheid. Ondanks de onvermijdelijke uitdagingen van het leven, moedigt Jaimie aan om te blijven streven naar het realiseren van persoonlijke doelen.

↡ Bekijk hier de video ↡