Lil’ Kleine over Jaimie Vaes in de Playboy: ‘’Hij zag dat echt niet zitten’’

schermafbeelding 2023 08 01 om 131504
De geruchten worden nu officieel bevestigd: Jaimie Vaes, ex van Lil Kleine, heeft de gedurfde stap genomen om te poseren voor het bekende tijdschrift Playboy. Na veel roddels is dit nieuws vandaag bekendgemaakt.

Jaimie Vaes in Playboy

Voor de eerste keer na 13 jaar staat er weer een bekende Nederlander naakt in de Playboy. Jaimie Vaes pronkt op maar liefst zestien pagina's in de augustus editie van Playboy. Het is een beslissing die naar eigen zeggen nooit toestemming zou hebben gekregen van haar ex, Lil Kleine, tegen wie ze beschuldigingen van mishandeling heeft geuit. "Hij was hier sterk tegen," herinnert ze zich. "Ik heb het ooit voorgesteld tijdens onze relatie, maar dat zag hij echt niet zitten’’, zegt ze.
pb08 2023 cover

Een droom

Volgens Jaimie zullen er ongetwijfeld mensen zijn die beweren dat ze dit doet om aandacht te trekken, maar zij ziet het anders. Voor haar was het een kans om iets moois en betekenisvol te creëren. Voor Jaimie Vaes was het poseren voor Playboy een lang gekoesterde droom. Ze herinnert zich het tijdschrift van haar jeugd als iets mysterieus en stoer. "Ik heb altijd de wens gehad om zelf in Playboy te verschijnen," zegt ze. "Het is een grote mijlpaal voor mij. Sommige mensen zullen zeggen dat ik dit doe om in de kijker te staan, maar voor mij gaat het om het neerzetten van iets prachtigs. Het is opwindend om te denken dat ik later terug kan kijken op deze foto's. Ik beschouw de beelden bijna als kunstwerken. Het doel was om foto's te maken die je aan de muur zou kunnen hangen."

Bekende Nederlanders

Het is de eerste keer sinds 2013 dat een BN'er in Playboy poseert. Toen stonden Tatjana Šimić, Beertje van Beers en Marly van der Velden naakt voor het blad. Eerdere BN'ers die deze stap hebben genomen zijn onder anderen Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Bridget Maasland en Britt Dekker.
Beeld: Playboy, Instagram

↡ Bekijk hier de video ↡