Maxim overtreedt eigen regels na Ex On The Beach met twee kandidaten

schermafbeelding 2023 07 17 om 144514
Maxim a.k.a. "de man met zijn principes," had tijdens zijn tijd in Ex on the Beach wat regels voor zichzelf opgesteld. Toch lijkt het erop dat hij die heeft overtreden.

Maxim

Maxim, een ware spraakmaker in de villa, bleek een meester in het verleiden van alle dames, maar een dekhengst kunnen we hem niet noemen. Hij wist precies wat hij tegen de dames moest zeggen, maar deed vervolgens niks met ze. Dit leidde tot grote frustratie voor de dames. Toch konden zijn medekandidaten vertellen dat hij zonder camera’s wel meer doet. Lynn vertelde dat in De Beach Bar. ‘’Ik weet ook hoe hij zonder camera is en dan is hij niet zo van z’n principes. Dan maakt mijn bodycount hem niet zoveel uit’’, zegt ze.

Reünie

afgelopen en is er een reünie online te zien. De spannende waarheid over wat er gebeurde na de opnames kwam eindelijk aan het licht tijdens de veelbesproken reünie. Hierin werden veel onthullingen gedaan, waaronder Maxim. Hij bekend namelijk dat hij na de opnames van de realityserie met twee dames het bed in is gedoken. Namelijk met Lynn en Brandy.

Nog meer?

reageerde hier lachend op: ‘’Buiten de camera’s om is hij helemaal niet zo moeilijk’’. En dat blijkt, want niet alleen heeft Maxim het bed gedeeld met Lynn en Brandy, ook heeft hij gezoend met Michelle. Maxim heeft ons laten zien dat principes en verleiding soms op gespannen voet kunnen staan, en dat maakt hem des te interessanter.

↡ Bekijk hier de video ↡