'Mooiste vrouw van Nederland' Romy Monteiro terug in de markt: "Voorlopig zonder elkaar verder..."

schermafbeelding 2023 06 14 om 111953
In een verrassende en ontroerende mededeling, heeft het geliefde koppel, bestaande uit musicalactrice Romy Monteiro en de bekende fotograaf Jasper Suyk, aangekondigd dat ze een pauze in hun relatie nemen. Ze hebben besloten om voor een onbepaalde tijd zonder elkaar verder te gaan, zoals ze zelf laten weten op hun Instagram-account.

Een break

Het koppel, dat bekend staat om hun onderlinge chemie en samenwerking, heeft een gezamenlijke verklaring op hun Instagram-profielen gepost. "Wij nemen een break van onze relatie en geven elkaar wat afstand," onthulden Monteiro en Suyk in hun mededeling. Ze voegden er aan toe: "Ook al houden we zielsveel van elkaar, we gaan voorlopig zonder elkaar verder om elkaar wat ruimte te geven." Dit toont aan dat het stel begrijpt dat persoonlijke groei soms afzonderlijk moet plaatsvinden en dat ruimte soms noodzakelijk is, ook al is de liefde tussen hen nog steeds sterk en levend.
schermafbeelding 2023 06 14 om 111916

Speculatief voorkomen

Hoewel de fans ongetwijfeld geschokt zijn door het nieuws, lijkt een definitief einde van de relatie nog niet in zicht. Het is duidelijk dat de twee geliefden hun weg door de situatie proberen te navigeren, waarbij ze de media-geruchten voor willen zijn. Ze wilden het nieuws zelf delen om te voorkomen dat "het verhaal groter wordt dan het is", om zo de controle over het narratief te houden en speculaties te voorkomen.

FHM 500

Eerder deze maand maakte Monteiro nog indruk door uitgeroepen te worden tot de mooiste vrouw van Nederland door FHM. Deze mijlpaal in haar carrière werd toen vol trots gedeeld door Suyk op zijn Instagram. Dit toonde aan hoezeer hij haar prestaties waardeerde en ondersteunde.

↡ Romy Monteiro in de FHM 500 ↡