Sylvia Geersen is klaar met roddels over relatie: ‘’Hoe kan dit nou?!’’

schermafbeelding 2023 07 19 om 114329
Tijdens haar avontuur bij The Bachelorette leerde zij haar huidige partner Joris kennen en waren de twee mega gelukkig samen. Nu zijn er geruchten over dat het uit is tussen de twee en daar is Sylvia helemaal klaar mee. Oops!

The Bachelorette

In het laatste seizoen van The Bachelorette hebben we gezien hoe Sylvia Geersen op zoek ging naar haar prins op het witte paard. Hoewel er veel kandidaten meededen om haar hart te veroveren, had ze vanaf moment al een favoriet: Joris. Ze koos ervoor hem de laatste roos te geven en er samen vandoor te gaan. Heel lang ging het goed met de twee en waren ze meer dan gelukkig samen. Helaas zijn er nu geruchten dat het minder goed gaat en ze dreigen uit elkaar te gaan.
img 1681 min

Geruchten

De geruchten gaan dat Sylvia Geersen en Joris uit elkaar zijn, maar moeten doen alsof ze nog samen zijn vanwege een contract dat ze hebben getekend. Later wordt dat volgens juicekanalen ontkracht, maar wel bevestigd dat het niet goed zou gaan tussen de twee. Volgens juicekanalen zouden ze veel onenigheid met elkaar hebben en heeft Sylvia last van moodswings en is ze niet stabiel. Ook is Sylvia vorige maand samen met Joris gespot in een club. Ze zouden hier ruzie met elkaar hebben gemaakt waarna Sylvia keihard aan het schreeuwen was.

Sylvia Geersen reageert

Op haar ruzie met Joris heeft Sylvia eerder gereageerd. Ze was woest dat de dingen verdraaid worden. Volgens de bachelorette had zij verkeerde schoenen aan waardoor ze pijn aan haar voeten kreeg en ergens rustig ging zitten. Ook op de laatste roddels reageer ze geschrokkken. ‘’WoW deze mensen weten meer dan ik weet! Ik aan de drugs? Snap niet dat dit zomaar allemaal kan’’, schrijft ze op Instagram.

↡ Bekijk hier de video ↡