Tienduizenden euro’s ingezameld voor familie omgekomen moeder en dochter Rotterdam

schermafbeelding 2023 10 01 om 122927
Een tragische schietpartij heeft het leven van een 39-jarige moeder en haar 14-jarige dochter geëist in Rotterdam. Om de familie te ondersteunen is er een inzamelactie gestart.

Crowdfund Rotterdam

Afgelopen donderdag vond er een droevige gebeurtenis plaats aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam. Daar kwamen een moeder van 39 jaar en haar 14-jarige dochter om het leven door een schietpartij. Om de familie bij te staan in deze moeilijke tijd, is er een inzamelingsactie opgezet via de website GoFundMe. Het doel is om 60.000 euro op te halen. Tot nu toe is er al bijna 10.000 euro ingezameld. Het geld wordt gebruikt om de familie te helpen met de kosten van de begrafenis en om hen de kans te geven om hun leven weer op te bouwen en de mooie herinneringen aan hun dierbaren te koesteren.
marlous romy 16x9 720

Achtergebleven familie slachtoffers Rotterdam

Het verdriet is nog groter als we weten dat de 14-jarige Romy, die bij de schietpartij omkwam, een tweelingzusje heeft. Daarnaast heeft ze ook een klein broertje van maar 5 jaar oud. Zij moeten nu verder zonder hun moeder en zus. Het is extra tragisch dat Romy's beste vriendin alles heeft gezien. Tijdens de schietpartij kon zij zich verstoppen onder een tafel. Hoewel ze fysiek ongedeerd is gebleven, zal zij de emotionele littekens van deze vreselijke gebeurtenis altijd bij zich dragen.
Het is hartverwarmend om te zien dat mensen samen willen komen om te helpen in tijden van tragedie. Door bij te dragen aan deze inzamelactie, geven mensen een stukje troost en steun aan een familie die door een hele moeilijke tijd gaat. KLIK HIERvoor de actie.

↡ Bekijk hier de video ↡