Op deze plekken ga je het beste van bil

Seks is echt zo’n dingetje, waarvoor je thuis zou kunnen blijven en in bed zou duiken. Voor wat meer passie in je relatie (of je vrijgezellen-panda-bestaan), hier wat uitdagende seksplekken op een rijtje.

  1. In de lift

Mega spannend natuurlijk. Seks in een bewegend claustrofobisch kamertje waar ieder moment zakenpikkies of oudjes met rollators zouden kunnen instappen en meegenieten. Een soort van Russische roulette met als inzet je seksuele waardigheid.

  1. In een photobooth

Met de technologie van tegenwoordig en met de kans op storingen, weet je nooit wanneer er ineens een fotostrip of 10 uit gerold komt van je platgedrukte kont of boezem. Hoe spannend, met de kans dat een familielid, ex of klasgenootje langsloopt en nét die foto vindt.

  1. Op een draaiende wasmachine of droger

Dit snap je zelf vast ook, vibration on top! Een wasmachine en droger rammelen allebei lekker. En geloof me, je poes wordt er niet droger op.

  1. In de sauna

In een goede sauna zijn genoeg geheime gaatjes en hoekjes te vinden. Als je betrapt wordt door mede-sauna-genoten is het niet zo shocking omdat ze zelf toch ook al in blote boobies en leuters lopen. Go ahead fuckbunnies and make it steamy!

  1. Op het dak van een hoog gebouw

En dit is leuk omdat? Omdat je een dubbel hoogtepunt bereikt. En waarom op het dak? Omdat je daar het minste kans hebt om filmers. Op de verdieping daaronder kunnen er mensen van boven en onder komen en filmen. Nu alleen van onder. Of vanuit een helikopter, drone of ander gebouw.

  1. In een bubbelbad

Voordat je hieraan begint, is het goed om eerst even te timen hoelang het bubbelt en wanneer de bubbels weer verdwijnen. Een bubbelbad zorgt voor extra fijne tintelingen wanneer je met je koet bij de juiste luchtblazertjes zit.

  1. Onder een tafel in een restaurant

Nadat je hem flink hebt opgehitst en met je naaldhak in zijn kruis hebt lopen porren, laat je je gewoon van je stoel glijden bij die alleszeggende ik.hou.het.niet.meer-blik.

  1. In het ziekenhuis

Of dat nou tijdens jouw verblijf met een leuke verpleger is, met je vriendje die mee gaat naar een afspraak voor je gebroken duim of met de kleinzoon van de man die naast je oma ligt, spannend is het wel. Als je wordt betrapt kun je altijd nog zeggen dat die hitsigheid door de bijwerkingen van de medicijnen komt.

 

 

Share