Openingszinnen die jou gegarandeerd een leuke nacht bezorgen.

Wil jij nu eindelijk eens een gesprek beginnen met die ene meid of gozer in de club, maar krijg je al zweetoksels bij het idee? Geen zorgen, wij gaan jou even een handje helpen door middel van deze 11 openingszinnen. Binnen no-time heb jij je prooi aan de haak geslagen.

‘’You look like trash, can I take you out?’’

‘’Hoe wil jij je eitje morgen? Gekookt, gebakken of bevrucht?’’

”Het woord van de dag is “benen”. Laten we naar mijn huis gaan en het woord verspreiden.”

”Als jij een vis was, zou je een lekkerbek zijn.”

”Als jouw linkerbeen kerst is en jouw rechterbeen Pasen, mag ik dan tussen de vakanties wat tijd bij je doorbrengen?”

”Wil jij serieus genomen worden?”

”Als je een koe was zou ik je melken.”

In DM: ”🐕 Hey Max, kom hier!! Kom nou!’’ ‘’Ja sorry, hij loopt soms weg maar uh, alles goed?

”Mag ik met je zoenen? Of wil je voor altijd een pad blijven?”

”Ik ben benieuwd hoe jij eruit ziet als ik naakt ben.”

”Ik geef een feestje in mijn mond, zin om te komen?”

Welke openingszinnen zijn er wel eens bij jou gebruikt?

Stagiaire bij RUMAG. Mijn creativiteit komt voornamelijk uit alle negatieve gebeurtenissen in mijn leven, waar ik dan ook graag over schrijf. Verder heb ik een kattenkind en eet ik alles wat los en vast zit.

Share

Geef een reactie