Skip to main content

Als je enthousiast werd van de kleurrijke en levendige film ‘Costa!!’, dan hebben we spannend nieuws voor jou. De film die in juni aangekondigd werd als een tv-serie, heeft nu al zijn opnames voltooid.

Costa!! de serie

Herinner je je de zwoele zomerse vibes van de film Costa!!? Nu, meer dan 20 jaar na het origineel, is er een vervolg in serieformaat, een tijdreis naar 2023. Deze serie volgt de verhaallijn van ‘Costa!!’, de film die vorig jaar, in 2022, in première ging. Een aantal bekende gezichten uit de film, zoals Roeland Fernhout, Oscar Aerts en Sinan Eroglu, maken hun opwachting in de serie. Maar er worden ook nieuwe acteurs aan het ensemble toegevoegd. Onder de nieuwkomers vinden we Bo Martens, Hamza Othman en Jatou Sumbunu. Volgens Hamza en Jatou zal de Costa!!-serie een “hete, sexy, broeierige, natte en verleidelijke zomer” worden. We zitten echter nog steeds op het puntje van onze stoel, aangezien het nog niet zeker is of de hoofdrolspelers uit de film, zoals Katja Schuurman, Soy Kroon en Abbey Hoes, ook in de serie zullen verschijnen.

costa!! de serie

Het einde van de opnames

Het team achter de Costa!!-serie heeft hard gewerkt en de opnames zijn nu officieel voltooid. ‘’Costa!! De serie is ingeblikt. Met dank aan de cast en crew”, deelt NL Film, de productiemaatschappij achter de serie, op Instagram. Ze vieren deze mijlpaal met een vrolijke groepsfoto van de cast en crew. Ook regisseur Jon Karthaus laat weten dat de opnames afgerond zijn.

Verleden

In 2001 werden we voor het eerst voorgesteld aan Costa!. De film, met in de hoofdrollen onder andere Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Michiel Huisman, Kürt Rogiers, John Wijdenbosch, Sylvie Meis en Daan Schuurmans, was een groot succes. De populariteit leidde tot een reboot van de film in 2022, deze keer getiteld Costa!! – met twee uitroeptekens. Ook deze film was een hit, waardoor het idee ontstond om Costa!! te veranderen in een serie. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van Netflix over de exacte datum waarop de serie zal verschijnen.

↡ Bekijk hier de video ↡