Is de seks bloedje geil, maar wil klaarkomen niet lukken? Dat is kut, maar geen paniek. Ruim de helft van de vrouwen komt moeilijk klaar! Maar met deze tips bereik jij wel dat hoogtepunt.

Ladies first

First things first. Als een man eenmaal zijn zaakje heeft geloosd gaat hij samen met zijn pielemuis in de chillmodus. Zorg er dus voor dat hij jou eerst laat knallen. Maar misschien misschien nog wel belangrijker: NEEM DE TIJD.

Hoogtepunt

Maar hoe zorg je ervoor dat je vent je naar een hoogtepunt brengt? Dames, we hebben het vaak genoeg meegemaakt: mannen die hopeloos op zoek zijn naar de clitoris. Can’t blame them. Ze hebben zelf geen poes, dus zijn ontdekkingsreis is lastig. Daarnaast weten veel vrouwen zelf niet eens goed hoe hun poes eruit ziet en werkt. Hoe kunnen we dan van een man verwachten dat hij weet hoe wat ze daar beneden moeten doen, als je het zelf niet eens weet? Tip 2 is daarom: schenk iets lekker voor jezelf in, zet een zwoel playlistje op en ontdek jezelf. Pas wanneer jij weet hoe je poes werkt kan je iemand anders sturen. Geloof ons, oefening baart kunst. (Klik hier als je meer over masturberen wil leren.)

Hoe werkt dat clitje?

Misschien is het in het begin nog wat onwennig, maar je kan eigenlijk niks fout doen. Laat hem beginnen met strelen rondom de poes zoals je bovenbenen. Maak zijn vingers nat voor het versoepelen van de aanraking. Kijk uit voor slipgevaar. Ga niet meteen op de clit af boys. Een directe aanraking kan té heftig zijn. Zodra jij je goed genoeg voelt stuur je hem door naar de place to be, the clit. Vraag is of je bedpartner cirkelbewegingen maakt of lichte kopjes geeft. Ook penetratie met een vinger of een speeltje tussendoor kan jou nog dichterbij jouw spetterende hoogtepunt brengen.

Likken als Lassie

We mogen de tong natuurlijk niet vergeten. Voor alle mannen die roepen dat ze likken als Lassie: pak pen en papier en maak aantekeningen. Ook hier, duik niet meteen op die clit. Laat hem beginnen met kussen van je liezen. De tong van je bedpartner is lekker buigzaam en kan zo alle kanten op werken. Het vocht van de tong laat de boel heerlijk soepel lopen.

Take it slow baby

De motor moet even opgewarmd worden. Het is dus niet de bedoeling dat hij als een jekko (tering snel) op je poes duikt. Klaarkomen duurt nou eenmaal wat langer bij vrouwen dan bij mannen en dus mag hij hier best meer aandacht besteden. Het hoeft geen uren te duren, maar trek er gerust 10 minuten voor uit.

13 lekkere plekjes

Wist je trouwens dat een vrouw 13 verschillende erogene zones heeft? Je kan dus op meerdere plekken gestimuleerd worden in plaats van alleen je clit. Test deze plekjes en ontdek samen waar jij geil van wordt.

Gezicht: wangen
Mond: zoenen
Oren: sabbelen
Hals: likken en zoenen
Haar: strelen of trekken (als je kinky bent)
Schouders: strelen
Armen: strelen
Benen: zoenen
Buik: zoenen
Rug: masseren
Tepels: zuigen (kreng)
Dijen: zoenen
Vagina: likken en strelen

En dan is er nog iets.. Vrouwen kunnen in tegenstelling tot mannen meerdere keren klaarkomen. Heb je dus eenmaal de smaak de smaak pakken kun je los gaan.

Extra scoren

Het kan zijn dat het na al deze tips nog steeds niet lukt. Struin dan het internet af naar het ideale seksspeeltje. Kies voor een klein maar krachtig seksspeeltje, om net dat extra steuntje in de rug te krijgen.

DIT VIND JE OOK LEUK:
Zo scoor je een seksbuddy tijdens corona!

foto credits: pexels