Sommigen van ons hebben de wildste fantasieën wanneer het gaat om seks. Zo ook over de plek waar de vurige daad verricht kan worden. Maar sommige plekjes kunnen beter een fantasie blijven want in de praktijk gaat het niet zo soepel. Denk daarom twee keer na als je besluit op één van deze plekken even vunzig te doen.

DIXI

Ze staan op elk festival. Ze stinken, liggen vol met kots en er is nul beweegruimte in dat meurhok. Waarom zou je daar überhaupt een potje willen seksen? Buiten dat, is de kans ook nog aanwezig dat de deur openklapt of gewoon de hele DIXI omflikkert als jullie écht als beesten tekeergaan. Wacht daarom gewoon even tot na het festival en rampetamp gewoon even lekker in bed.

Strand

Als je aan seks denkt, denk je niet meteen aan schuurpapier toch? Nou, dat is precies hoe seks hebben op het strand aanvoelt. O-ver-al is zand. In je naad, in de coochie en op het derde been. Ook loop je door al dat geschuur extra veel kans op infecties. Helemaal top dus.

Fornuis

Vooral doen als je gebrandmerkt wil worden.

Douche of bad

Want naast dat je flink op je muil kan gaan als het fucking glad is in de douche, kan je in bad ook nog eens vacuümzuigen in de ander. Dus stel je voor dat je even lekker bezig bent, en ineens zit je gewoon muurvast en is er geen beweging in te krijgen. Lig je daar enkele uren later samen met je partner in het ziekenhuis, nog steeds vast in elkaar. Spannend joh!

Op de bank

Dit is eigenlijk niet echt een slechte plek. Maar alsjeblieft leg er een dekentje overheen voor eventuele lekkage, anders denkt je mama dat je Optimel drink geknoeid hebt.

Bos

Eén zijn met de natuur kan je beter anders aanpakken, door een stukje te fietsen ofzo. Want na de daad zit je waarschijnlijk helemaal onder de schaafwonden (die doen ook het meest pijn), waardoor het meer lijkt alsof je over het asfalt heen bent gegleden dan dat je een lekker potje hebt lopen kaatsen. En wat dacht je van al die insecten? Misschien krijg je ook nog een tekenbeet en de ziekte van Lyme als souvenir.

 

Schrijver RUMAG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.