Single zijn op Valentijn. Tja, er zijn minder confronterende dagen… Maar single zijn is zo gek nog niet. Even vergeten waarom? Lees dan onderstaande blog. 

Valentijn

Dit is toch wel de #1 voordeel van single zijn en het niet hebben van een Valentijn. Geen partner die stiekem dm’s stuurt naar geile wijven op Instagram, geen man die met een nekhernia het park uit komt omdat hij naar alles wat een hartslag heeft moet omkijken en al helemaal geen last van iemand die zijn pik niet in z’n broek kan houden. Want even eerlijk, hoe vaak heb je al van een single vriend of vriendinnen gehoord dat ze met iemand hebben gezoend of geneukt waarvan je weet dat ze bezet zijn? Hierdoor ben je je meer bewust van het feit dat je niet iedereen kan vertrouwen. Zelfs niet in een relatie. Toch handig? Daar heb je als single in ieder geval geen gezeik mee.

Date

Het onderhouden van een scharrel of Valentijn kost bakken met geld, zeeën van tijd en honderden grijze haren door de ongemakkelijke en onzekere momenten. Vergeet daarom de uitspraak ‘single and ready to mingle’. Een echte single heeft namelijk helemaal niemand nodig. Ze besteed haar vrije tijd liever met goede vrienden en familie, geeft haar geld uit aan ZICHZELF en geniet van het feit dat ze niemand hoeft te vermaken.

Flirten

Iedereen flirt wel eens, maar als je in een relatie zit, wordt dat niet altijd op prijs gesteld. Zonde, want wat is er leuker dan ongecompliceerd flirten met alles en iedereen waar je een kunstje op zou kunnen? Het zou toch zonde zijn als je je flirt skills niet meer kan gebruiken door die ene guy of chick waar je een zogenaamde relatie mee hebt?

Kleffie beffie

Je gaat een beetje daten, krijgt een relatie en dan komt het moment dat je het “Insta-official” gaat maken. Vanaf dat moment wordt je pagina officieel klef. Je kunt er niet omheen: je bent zo verliefd dat je continu foto’s blijft plaatsen. Leuk voor zolang het duurt, maar ondertussen stoort jullie omgeving zich rot aan jullie geklef. Veel relaties zorgen er dan ook voor dat vriendschappen op een lager pitje komen te staan. In sommige gevallen is er zelfs geen sprake van een laag pitje, maar een gedoofd vuur. Pas wanneer de relatie op een einde loopt, lijkt pas het besef binnen te dringen. Helaas is het dan al vaak te laat. Want hé, je bent echt niet zo belangrijk om op te wachten… De eindstand is dan ook vaak 0 liefde, 0 vrienden. Het goede nieuws? Jij als single hoeft je daar in ieder geval geen zorgen over te maken.

Dumpen

Geen gedump, gebroken hart en gezeik meer. Jij bent namelijk single en blijft hier ver van uit de buurt. Hoe chill is het als je single bent en je je geen zorgen hoeft te maken over die wederhelft? Tja het is leuk om bonbons en rozen te krijgen van een geliefde. Maar blijf relativeren: even naar de ap om een bosje bloemen en chocola te kopen die je wél lekker vindt, is ook geen drama toch?

VIND JE OOK LEUK:
GEEN ZIN OM VALENTIJN TE VIEREN MET DIE MATIGE SCHARREL? ZÓ LOS JE HET OP